Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 07 сiчня 2023, 19:12
562
0

Тоттенхем – Портсмут. Прогноз та анонс на матч

Матч Кубка Англії

| Оновлено 07 сiчня 2023, 19:12
562
0
Тоттенхем – Портсмут. Прогноз та анонс на матч

7 січня на "Тоттенхем Хотспурс" пройде матч 1/32 фіналу Кубка Англії, в якому "Тоттенхем" зустрінеться з "Портсмутом". Старт поєдинку заплановано на 13:30 за європейським часом.

"Тоттенхем"

Клуб приблизно рік грає під керівництвом Антоніо Конте. Італієць багато чого досяг за цей невеликий час. Насамперед, з ним «шпори» після довгої паузи повернулися до Ліги чемпіонів - прийшовши в команду протягом минулого сезону, тренер зміг підняти її на 4-е місце в минулому розіграші АПЛ. А восени, утримавши на тому ж рівні на внутрішній арені, зумів вийти у плей-оф головного єврокубку. Але все-таки і зараз у Хотспурс трапляються спади. Слабко вони починали після тривалої паузи. З «Брентфордом», програючи 0:2, Кейн та компанія змогли відігратися. Але цей «дзвіночок» залишився не почутим. Після нього гранд програв на своєму полі «Астон Віллі» - у Лондоні підопічні Унаї Емері забили 2 м'ячі. Всю агресивність за провали вилили на «Крістал Пелас», розгромивши його 4:0.

"Портсмут"

Команда відома, особливо поза Великою Британією, своїми кубковими успіхами. Так, були і 2 чемпіонські титули, але вони припали на повоєнні роки, і це вже пам'ятають лише історики. А от кубок Англії «Помпі» брали 2008-го... Щоб за кілька років стати фактично банкрутом. Незабаром рятувати проект вирішили вболівальники, які через своє об'єднання кілька років офіційно були власниками проекту. Зараз клуб має повноцінних інвесторів, але він і далі бовтається в середині Ліги 1, 3-го дивізіону англійського футболу. Більше того, не факт, що хоча б вдасться повторити результати минулого сезону, із підсумковим 10-м місцем. Але при цьому непогано виходить в інших форматах. У Кубку Ліги андердог проходив ще на початку сезону "Кардіфф". У нинішньому турнірі впали «Херефорд» та «МК Донс» - це дало право поїхати до Лондона.

Статистика особистих зустрічей

У сезоні 2009/2010 «Тоттенхем» двічі обіграв «Портсмут», що вилітав, в АПЛ. Але навесні "шпори" в екстра-таймі півфіналу кубка поступилися андердогу 0:2.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на легку перемогу «Тоттенхема». Йому потрібні трофеї, тож удома «Портсмут» Кейн та компанія обіграють із форою «-2 голи» з коефіцієнтом – 1,65 від Parimatch.

Parimatch
  • 1,13
  • 9,00
  • 17,00
Сделать ставку Зробити ставку

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді
Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 4
Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз

Стало відомо, чому Анчелотті скоро посадить Луніна на лаву запасних
Футбол | 30 квітня 2024, 10:06 5
Стало відомо, чому Анчелотті скоро посадить Луніна на лаву запасних

Бельгійський воротар Тібо Куртуа повернувся після травми

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.