Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 сiчня 2023, 21:15
1822
1

Манчестер Юнайтед – Евертон. Прогноз та анонс на матч

Матч Кубка Англії

| Оновлено 06 сiчня 2023, 21:15
1822
1
Манчестер Юнайтед – Евертон. Прогноз та анонс на матч

6 січня на Олд Траффорд пройде матч 1/32 фіналу Кубка Англії, в якому Манчестер Юнайтед зустрінеться з Евертоном. Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

"Манчестер Юнайтед"

За замовчуванням клуб ставить перед собою максимальні завдання. Але після Фергюсона щось серйозне, вагоме, виграти не вдається, крім окремих яскравих винятків на кшталт перемоги в Лізі Європи за Моурінью. Багатообіцяючим був позаминулий сезон, але тим глибшим було подальше падіння. Яким буде нинішній розіграш? Поки що рано робити висновки, все-таки, за всієї оптимістичності гри, вистачає нестабільності та осічок. Зрештою, у грудні команда була поза топ-4 АПЛ, тобто не виконувала базове завдання. Але після Різдва були гарні, впевнені перемоги – над «Бернлі» у Кубку Ліги, над «Ноттінгем Форест», «Вулверхемптоном» та «Борнмутом» у Прем'єр-Лізі, де вдалося піднятися в топ-4.

"Евертон"

Команда переживає неприємне дежавю. Знову зиму доводиться проходити під неприємною загрозою вильоту, що тільки зростає. Тоді, рік тому, Рафу Бенітеса відправили у відставку, і питання було з цього приводу лише одне: чого так тягнули? Талантів його наступника, Лампарда, вистачило для того, щоб утриматися від падіння в Чемпіоншип. Але й надалі, після літніх канікул, доводилося постійно балансувати над зоною вильоту. Нічим особливо не допомогла пауза, що почалася з кінця осені. На Різдво «іриски» «подарували» вболівальникам поразку прямому конкуренту, «Вулверхемптону». Потім були сенсаційні 1:1 із «Манчестер Сіті» - відігралися, пропустивши першими. Але на це витратили багато сил, взявши 1 очко – потім програли 1:4 «Брайтону».

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону "Евертон" примудрився взяти 4 очки з МЮ. Але у жовтні «манкуніанці» виграли у Ліверпулі 2-1.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на серйозну боротьбу. МЮ не повторить осічку "Сіті", вигравши з форою "-1 забитий гол" з коефіцієнтом - 1,95 від Parimatch.

Parimatch
  • 1,55
  • 4,33
  • 6,50
Сделать ставку Зробити ставку

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Old  Т
В предверии дерби против МС,  две кубковые игры МЮ ни о чём. Ясно что будут играть полускамейкой с Эвертоном и скамейкой против Чарльтона.  Ну и  конечно никаких сливов в Англии не бывает. Всё будет бодро и динамично.