Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 27 грудня 2022, 11:09
184
0

Стратегії ставок на фору «1,5» у футболі

Тактики, які можна використовувати під специфіку даного ринку

| Оновлено 27 грудня 2022, 11:09
184
0
Стратегії ставок на фору «1,5» у футболі

Ставки на фору у футболі, коли вона стосується розміру в 1,5 гола, завжди досить ризикована. І, щоб розміщувати такі парі з вигодою, вкрай бажано дотримуватися певної стратегії. Якоїсь специфічної моделі поведінки немає, але цілком можна використовувати стандартні тактики, тільки модифікувавши їх під специфіку цього ринку.

Ефективною може бути стратегія гри старим добрим "догоном". Як правило, використовують варіант ставки на мінусову фору в матчі з фаворитом. Для досвідченого гравця не становить проблем зрозуміти, хто в парі цього матчу сильніший. У будь-якому чемпіонаті, у будь-якому турі є достатньо таких пар, де є андердог, що грає з помітно сильнішим за силами суперником. Бажано, щоб в 1 день проходило, в різний час, як мінімум 3-4 такі пари. Гравець виділяє певний відсоток від банку на першу ставку (бажано не більше 5-7 відсотків від загального банку), розміщує своє парі. При цьому вибирається ставка на те, що фаворит виграє з форою "-1,5" - у більшості випадків такий варіант у прематчі матиме коефіцієнти вищі в 2,0. У разі, якщо ставка не пройшла, беремо наступний такий самий матч і розміщуємо аналогічне парі. Водночас гравець ще може залишатися на тому ж номіналі, якщо коефіцієнти в обох випадках не нижчі за 2,0. На третьому кроці вже потрібно буде прорахувати суму ставки так, щоб, у разі перемоги, перекрити невдачі та вийти в плюс. У випадку перемоги гравець скидає номінал до початкового розміру. Подібними циклами можна грати по навіть різних чемпіонатах, головне, щоб були достатні знання. Крім того, використовують і ставки на "-1,5" в окремому таймі - але для цього рекомендують брати тільки пари, де перемога фаворита оцінюється не вище 1,3.

Можна піти зворотним шляхом і ставити "догоном" на аутсайдера. Як правило, тут працюють більше по окремій команді. Наприклад, загалом клуб виступає невдало, але вдома завжди бореться навіть із грандами. Вибирають парі на перемогу андердога з форою "+1,5", і повторюють до того моменту, поки не "зайде".

Деякі грають, використовуючи поєднання протилежних ставок. Наприклад, у прематчі ставлять на перемогу фаворита з форою "-1,5". А потім у "лайві" - на те, що слабший не програє. Тут може бути кілька різних поєднань. Правило головне 1: ставити в різних конторах. Інакше букмекер може розцінити дії як спробу створити "вилку", з подальшими негативними санкціями в бік такого гравця.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 18
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.