Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:47
69
0

Стратегії ставок на вольову перемогу

Які стратегії варто використовувати в цьому типі парі?

| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:47
69
0
Стратегії ставок на вольову перемогу

Вольова перемога - явище рідкісне, але все ж не унікальне, у футболі. І це поєднання, коли подія відбувається не часто, але все ж таки трапляється, викликає неабияку увагу у гравців - аж надто привабливі котирування. Але, як і під час будь-якої гри на одному типі парі, бетторам радять застосовувати ті чи інші види стратегій. Як і на інших ринках, деякі ігрові тактики можливі й тут - вони виходять на тих хитрощах, що супроводжують парі на камбеки.

Вольова перемога фаворита

Найочевидніший, мабуть, але від того не менш популярний варіант. Звичайно, всі часто зустрічають матчі, де фаворити пропускають першими. Далі сценарій очевидний: вони докладають усіх зусиль, щоб у підсумку не просто відповісти своїм голом, а й вирвати переможний результат. У будь-якому разі, така ситуація надає можливість заробляти, питання в тому, яку при цьому модель гри обирається.

По-перше, можна вести обережну гру в лайві. Тоді беттор стежить за матчами і бачить, що хоча б в одному вже в 1-му таймі фаворит пропускає. Гравець одразу ж робить ставку на перемогу фаворита, або, якщо в маркеті це доступно в режимі "live", вибирає "так" у реченні "вольова перемога". Щоправда, за непоганої прохідності, така гра характеризується хорошим, але все-таки не дуже хорошим коефіцієнтом.

По-друге, ставити на вольову перемогу фаворита можна ще в прематчі. При цьому коефіцієнт використовується дуже високий. Але, безумовно, спочатку гравець усе аналізує і ставить тільки тоді, коли є аргументи на користь того, що подібний сценарій цілком можливий в обраному матчі. Водночас рекомендують не змішувати обидва сценарії в межах 1-го банку навіть на дистанції - тоді є підстави вірити в позитивний результат на дистанції.

Система Мартингейла - або на команду, або на чемпіонат

При цьому грають за правилами "догону". Якщо вибирають ставку на чемпіонат, то беруть цілий тур, у рамках якого послідовно грають за хронологією, ставлячи на поєдинки, що йдуть один за одним. Усе просто: якщо в 1-му матчі ставка не пройшла, просто подвоюється номінал і розміщується ставка на наступний. У перших поєдинках успіх аж ніяк не гарантований, тому рекомендують брати не більше 3% від банку для стартової ставки.

Якщо грається на команду, беттор має бути готовий до довгого очікування. Адже клуби проводять максимум 2 матчі щотижня. Але якщо гравець добре розбирається у футболі, вибрав правильну команду, на дистанції сезону з нею реально можна зробити чудовий профіт. Із застереженням: важливо правильно розподілити свої фінанси і не злити суму за кілька невдалих ставок.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.