Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 08 сiчня 2023, 11:48
2309
5

Замовна чорнуха. Віце-президент УАФ погрожує подати позови проти 3-х сайтів

Плієв заявив, що деякі українські ресурси розмістили інформацію, яка стосується його особисто

| Оновлено 08 сiчня 2023, 11:48
2309
5
Замовна чорнуха. Віце-президент УАФ погрожує подати позови проти 3-х сайтів
УАФ. Андрій Плієв

Перший віце-президент УАФ Алан Плієв заявив про намір подати позови до суду проти трьох українських сайтів, які раніше розмістили інформацію, яка стосується його особисто.

«Я розумію, що у війни немає правил, особливо коли по інший бік абсолютно аморальні покидьки, які за три копійки готові забути про своє людське обличчя і просто перетворюються на тварин.

Але я не розумію, на який результат вони розраховують. Рано чи пізно всі їхні імена стануть відомі. І навіть ти, хто сьогодні їм платить ці три копійки, першими не подадуть їм руки.

Нині ці покидьки в рамках медійної атаки на УАФ ллють бруд на мені особисто. Розмістити рекомендовану чорнуху за гроші погодилися вже щонайменше три сайти.

Нешановані «Vesti.ua», «КП в Україні» і «Український Бізнес Ресурс», ви дійсно вважаєте, що продавшись за 100 доларів і опублікувавши таку гидоту, ви не втратите більшого? Чи не втратите свою репутацію серед читачів, серед колег-журналістів?

Проти кожного із вказаних сайтів мої юристи готують позови до суду з мільйонною сумою компенсації заподіяної мені та моєї родини моральної шкоди. Всі ці кошти після отримання я перерахую на потреби ЗСУ та благодійних фондів, які підтримують у м. Дніпро родини переселенців з тимчасово окупованих територій», – написав Плієв на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Зазначимо, що «Vesti.ua», «КП в Україні» та «Український Бізнес Ресурс» заявили, що свого часу в Дніпрі проти Алана Плієва порушили кримінальну справу за групове зґвалтування, яку допоміг йому «зам'яти» Андрій Павелко.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 0
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Лунін не заслужив? Український воротар не потрапив у символічну команду ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 15:31 16
Лунін не заслужив? Український воротар не потрапив у символічну команду ЛЧ

Місце у воротах символічної команди зайняв Мануель Ноєр

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pricolist
Та не могло такого трапиться, в УАФ же працюють самі чесні люди в світі, та й кримінальних справ на керівників цієї установи немає. 
Remark
Темная личность. До этого даже не слышал о нем... Загуглил, выдало что это возможно тот Алан, который автор песен "Едем на гелике", "Я тебя найду"... )))
А в статье на него сказано, что он был охранником в ночном клубе Павелко. Потом под руководством такого "самого бородатого футбольного патриота Украины" дорос до должности вице-президента УАф. И неужели это не правда и клевета?))) Хотя, есть там ещё упоминание о криминальном прошлом и угрозам журналистам. Возможно, это по его мнение не правда.
П. С. Ну а так, глядя на фото-лица, сразу видно что законопослушный гражданин и фея добрых дел человек))) 
ALKOSruLKA
...от дивишся на є6ало цієї святої чесної людини, - і тим смішніше читати його тези про покидьків, заказуху, аморальність... Особливо, усвідомлюючи, в які структурі працює цей безгрішний альтруїст...
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Иванович
Дыма без огня не бывает... За приличные деньги можно убрать любые документы с архивов, даже с СБУ. Янукович яркий тому пример. Посмотрим, как этот член ОПГ УАФ будет в судах отмывать свое лицо, не отмеченное печатью интелекта