Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 листопада 2022, 08:10
3144
0

Динамо – Металіст 1925. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Безпрограшна серія киян складає сім ігор, у харків'ян – три

| Оновлено 27 листопада 2022, 08:10
3144
0
Динамо – Металіст 1925. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо

У 15-му турі української Прем'єр-Ліги футболісти київського «Динамо» на своєму рідному однойменному стадіоні імені Валерія Лобановського прийматимуть харківський «Металіст 1925». Цікаво, що обидві команди з гарним настроєм підходять до поєдинку. Господарі поля мають семиматчеву безпрограшну серію (5 перемог, 2 нічиї), а гості не програвали три зустрічі поспіль (2 перемоги, 1 нічия).

Динамо

Незважаючи на досить щільний графік останніх матчів (кияни у листопаді вже провели п'ять ігор), підопічні Мірчі Луческу загалом впоралися зі своїм завданням. За цей період вони здобули чотири перемоги і лише з «Колосом» завершили зустріч внічию 0:0. А взагалі, після поразки у 7-му турі від «Шахтаря» 1:3, динамівці більше не програвали в чемпіонаті країни і змогли суттєво наблизитися до дуету лідерів.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

Ось і в попередньому турі київські футболісти досягли чергового успіху, обігравши «Верес» з рахунком 1:0. По паперах це був виїзний матч для киян, а фактично вони проводили його вдома на стадіоні «Динамо», де, до речі, пройде і майбутній поєдинок із харків'янами. Тоді все вирішив єдиний точний удар Віктора Циганкова у першому таймі. Результат міг бути й більшим, але номінальні «гості» наприкінці гри не реалізували кілька хороших моментів.

Тішить, що лазарет «Динамо» поступово порожніє і багато гравців вже повернулися до роботи після травм. Мабуть, лише два футболісти з основи, на яких поки що не можуть розраховувати тренери, залишаються на лікарняному. Це Микола Шапаренко та Денис Бойко. Але, враховуючи той факт, що Мірча Луческу досить часто вдається до ротації складу, їхня відсутність не особливо відчувається. Тим більше, як ми вже зазначали раніше, результати здебільше позитивні.

Металіст 1925

Харків'яни теж зуміли порадувати своїх вболівальників у трьох попередніх турах. Спершу вони не поступилися землякам з «Металіста» у принциповому матчі, зігравши 0:0, а потім здобули дві перемоги поспіль над «Інгульцем» 2:1 та «Кривбасом» 2:0.

Особливо несподіваним для багатьох фахівців був виграш у Кривому Розі. Адже на той час підопічні Юрія Вернидуба набрали гарний хід і вважалися явними фаворитами. Проте всім добре відомо, що у футболі нерідко буває так – кому заздалегідь приписують три очки, залишаються ні з чим. Це зараз ми побачили на чемпіонаті світу у Катарі, де в першому турі групового етапу зазнали поразки одні з головних претендентів на медалі Аргентина та Німеччина.

Але повернемося до «Металіста 1925». Після зміни головного тренера новим підопічним Едмара знадобився якийсь час, щоб зрозуміти вимоги наставника. Були в цей період дві поразки з великим рахунком від «Зорі» 0:3 та «Вереса» 1:4. Але згодом команда явно додала і зараз закріпилася у середині турнірної таблиці.

Чи спроможні гості зараз ще на одну сенсацію? Цілком. Принаймні команда цього сезону вже не раз показувала свій характер. І як тут не згадати нічию з «Шахтарем» у першому турі, чи перемоги над «Ворсклою» та «Колосом».

Статистика матчів

У чемпіонаті України на рівні української Прем'єр-Ліги суперники зустрічалися лише один раз минулого року. Тоді у Харкові виграло «Динамо» з рахунком 2:0. Голи забили Циганков та Гармаш.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Тимчик, Забарний, Сирота, Дубінчак, Сидорчук, Шепелєв, Лонвейк, Циганков, Буяльський, Бесєдін

«Металіст 1925»: Мозиль, Капінус, Курило, Безуглий, Жичиков, Вачіберадзе, Габелок, Ременюк, Кравченко, Русін, Борячук

Прогноз на протистояння:

Зрозуміло, що «Динамо» буде фаворитом цього матчу і, швидше за все, виграє. Але перемога буде непростою – 2:1.

26 листопада, субота

«Динамо» – «Металіст 1925»
Київ. Стадіон «Динамо» ім.В.Лобановського. Початок о 14.00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО - МЕТАЛІСТ 1925. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр – Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch
  • 1.35
  • 5.30
  • 8.40
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.36
  • 5.30
  • 8.20
Сделать ставку Зробити ставку
FanSport
  • 1.36
  • 5.30
  • 8.20
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.