Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 листопада 2022, 21:56
11433
9

У гостях як вдома. Динамо у Києві здолало Верес

Команда Луческу закріпилася у топ-4 таблиці УПЛ

| Оновлено 21 листопада 2022, 21:56
11433
9
У гостях як вдома. Динамо у Києві здолало Верес
ФК Динамо Київ

Київське «Динамо» гостьову гру 14-го туру української Прем'єр-ліги з рівненським «Вересом» було змушене провести на своєму полі – стадіоні «Динамо». У Рівному команди зіграють у другому колі, коли «Верес» нібито здійснить до киян візит у відповідь.

Поєдинок відбувся за складних погодних умовї. За практично нульової температури майже всі 90 хвилин йшов дощ. За великим рахунком, він був крижаним, що накладало відбиток на дії футболістів. Єдиним плюсом було те, що гравцям було не з рук застоюватися і гальмувати гру. Як наслідок, вони постійно перебували у русі, що робило поєдинок захоплюючим.

Втім, найяскравіше все це проявилося у другій половині зустрічі. До перерви ігрові швидкості команд хоч і не були мізерними, але не тішили гостротою та гольовими моментами. На двох команди створили, по суті, півтора чи два епізоди, натомість змогли розміняти на табло стартові нулі.

На 26-й хвилині чудовою індивідуальною майстерністю блиснув Циганков. Гравці «Вереса» дозволили йому пробити з-за меж штрафного майданчика і він майстерно поклав м'яч у лівий від себе кут. 1:0. Точніше, рахунок став 0:1, оскільки «Динамо», нагадаємо, грало у гостях, хоч і на своєму полі.


Фото – ФК Динамо Київ

Між таймами Мірча Луческу кинув у бій Андрієвського та Гармаша. Цей крок позначився позитивно на атакувальному потенціалі динамівців і моменти біля воріт Когута почали з'являтися із завидною регулярністю. Втім, на 62-й хвилині рахунок цілком міг стати нічийним, але Дахновський дивом не влучив у ворота після кросу з правого боку, а за мить Лебеденко не замкнув подачу з кутового.

Незабаром на полі у «Динамо» з'явилися ще Караваєв та Бєсєдін, після чого й почалися каруселі на підступах до штрафної команди з Рівного. Андріївський, Буяльський, Гармаш і знову Андрієвський, а потім і Циганков втратили хороші можливості, щоб відзначитися.

Вже у компенсований час на кутовий до воріт «Динамо» побіг голкіпер «Вереса» Когут. І треба ж таке: йому вдалося пробити головою, але у моменті хтось з його партнерів сфолив в атаці. У підсумку, кияни по-домашньому перемогли у гостях – 1:0.

У таблиці УПЛ «Динамо» з 26 очками наздогнало «Зорю» і ділить з нею 3-4 місця. Лідирує «Дніпро-1», який має 35 пунктів. «Верес» займає 7 місце, маючи 17 очок. У рівнян тепер є сумна серія з трьох поспіль поразок.

Українська Прем’єр-ліга. 14-й тур

«Верес» – «Динамо» – 0:1

Циганков, 26

Дубінчак, 69

«Верес»: Когут, Гагун, Мірошник, Вовченко, Є.Пасіч, Кльоц (Курко, 85), Кучеров, Дахновський (С.Шестаков, 80), Лебеденко, В.Шарай, Гайдучик (Сергійчук, 75).

Запасні: Ющишин, Квасний, Поворознюк, Коркодим.

«Динамо»: Бущан, Тимчик (Караваєв, 65), Попов, Забарний, Дубінчак, Шепелєв (Гармаш, 46), Сидорчук, Лонвейк (Андрієвський, 46), Буяльський, Циганков, Ванат (Бєсєдін, 65).

Запасні: Нещерет, Вівчаренко, Бурда, Сирота, Кравченко, Кендзьора, Перріс, Кулач.

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве)

Стадіон: «Динамо» ім. Лобановского (Київ)

ВЕРЕС – ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

27’
ГОЛ ! М'яч забив Віктор Циганков (Динамо Київ).
Оцініть матеріал
(104)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?
Футбол | 27 квітня 2024, 09:42 16
Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?

«Королівський клуб» не хоче платити українцеві бажану зарплату

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
Ржавые тешат себя утверждениями о чемпионстве, хотя уже тридцать раз (если не больше) им было на этом Сайте. на разных ветках многие напоминали, что предыдущий чемпионат по решению УАФ НЕРАЗЫГРАН и призеры не определены. ДЕЙСТВУЮЩИЙ ЧЕМПИОН - Динамо - кроты вторые по чемпу 2021/2022. Бесполезно глухим и слепым что либо доказывать. Пусть наслаждаются своими бредовыми постами о пятом месте и Лиге конференций. ЧЕМПИОНОМ БУДЕТ ДНЕПР, ДИНАМО БУДЕТ ВТОРЫМ. А ВЫ (ПОСМОТРИМ) СМОЖЕТЕ ЛИ ЗАНЯТЬ ТРЕТЬЕ МЕСТО В БОРЬБЕ С ЗАРЕЙ!!!
avk2307
Динамо с Победой!!!
Жаль посмотреть не удалось, а все транслятор то подсуетился .
Было бы на ТВ , смог бы.
И кто после отсутствия нормальных трансляций лидеров теперь бросит камень в 2+2 и их огранизацию? 
У них то все четко, есть игра есть катринка , а не в догадках где смотреть ....
DK1961
Поздравляю с победой, до кротов - всего ничего.
Gargantua
тяжелая игра.
погода и автобус соперника.если бы Цыганков на индивидуальном мастерстве не распечатал, могли быть проблемы
Maks Maks
Судячи з коментарів, донетскіє ні чим не відрізняються від північних корейців, які думають що вони чемпіони світу по футболу та перші люди, які прилетіли на Марс
Серж Пидр
Новое достижение для динамы!! Трепещи Шахтер!!