Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 листопада 2022, 14:04
4289
6

Верес – Динамо. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

«Динамо» має можливість впритул наблизитися до «Шахтаря», граючи гостьовий поєдинок вдома

| Оновлено 21 листопада 2022, 14:04
4289
6
Верес – Динамо. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо

У 14-му турі української Прем'єр-Ліги відбудеться матч «Верес» – «Динамо». Незважаючи на те, що господарями поля вважаються футболісти із Рівного, гра пройде на київському стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Верес

Підопічні Юрія Вірта після 8 туру посідали третє місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідерів турніру «Дніпра-1» та «Шахтаря» лише на п'ять очок. Але потім у п'яти матчах «Верес» примудрився чотири рази програти і лише одного разу досяг успіху. В результаті футболісти з Рівного зараз влаштувалися всередині турнірної таблиці, звідки вже зовсім недалеко до зони аутсайдерів.

В одному з наших колишніх анонсів матчу за участю «Вереса» ми зазначали, що ця команда дуже невдало грає з тими, хто перебуває вгорі турнірної таблиці. Ситуація за цей час майже не змінилася. З першої п'ятірки рівненський клуб зазнав поразки від «Дніпра-1», «Шахтаря», «Зорі» та «Олександрії». Матч із «Динамо» покаже, чи зуміють номінальні господарі поля перервати неприємну для себе статистику чи знову залишаться ні з чим.

І ще. Здобувати очки у поєдинку з киянами «Вересу» доведеться без одного з основних своїх гравців Геннадія Пасіча. У попередньому турі з «Олександрією» він отримав жовту картку на третій компенсованій хвилині до основного часу другого тайму. Тепер у нього стався перебір попереджень, через що він отримав дискваліфікацію саме на майбутній матч.

Динамо

Якщо «Верес» в останніх іграх різко здав, то кияни, навпаки, здійснили сходження з низів турнірної таблиці до групи лідерів. У цьому, чесно кажучи, ніхто не сумнівався, бо шанувальники футболу розуміли, що це лише справа часу. Але те, що у разі перемоги в цьому турі динамівці впритул наблизяться до «Шахтаря», місяць тому реально могли уявити хіба що найвідданіші вболівальники столичної команди.

Взагалі, після поразки від гірників у 7-му турі динамівці більше не програвали, хоча двічі зіграли внічию з «Ворсклою» та «Колосом». Тому, якщо вони, як і раніше, хочуть наздогнати не тільки «Шахтар», а й «Дніпро-1», який пішов вже далеко, то більше втрачати очки їм ніяк не можна. Тим більше, що по суті гостьовий матч кияни проведуть на своєму рідному стадіоні.

Цікаво, що у трьох попередніх матчах з «Олександрією», «Колосом» та «Інгульцем» головний тренер «Динамо» Мірча Луческу випускав на поле 22 гравців. Це говорить про те, що потенціал киян є досить великим. Розігрався Віталій Буяльський, на рахунку якого вже 9 голів у чемпіонаті та друге місце у списку бомбардирів. Знову почав забивати Віктор Циганков. Саме його два точні удари принесли перемогу в поєдинку з «Інгульцем». І, схоже, остаточно вписався до складу легіонер з Нідерландів Джастін Лонвейк, який вже встиг відзначитися дебютним забитим м'ячем.

Статистика матчів

На рівні української Прем'єр-Ліги суперники провели 8 матчів і в усіх перемагали динамівці. Різниця забитих та пропущених м'ячів 30-3. Востаннє команди зустрічалися у Луцьку на стадіоні «Авангард», де «Верес» теж був лише номінальним господарем поля. Перемогло «Динамо» 3:0. Дублем відзначився Вербич і ще один м'яч забив Циганков, який ще й не реалізував пенальті.

Орієнтовні склади:

«Верес»: Когут, Є.Пасіч, Вовченко, Мірошник, Гагун, Кучеров, Кльоц, В.Шарай, Лебеденко, Дахновський, М.Шестаков

«Динамо»: Бущан, Вівчаренко, Забарний, Сирота, Караваєв, Сидорчук, Шепелєв, Лонвейк, Циганков, Буяльський, Ванат

Прогноз на протистояння:

Швидше за все, у «Динамо» не повинно бути особливих проблем, аби набрати чергові три очки. Ставимо на перемогу киян 2:0.

21 листопада, понеділок

«Верес» – «Динамо»
Київ. Стадіон «Динамо» ім.В.Лобановського. Початок о 14.00
ТБ-трансляція на ОТТ-платформі «Setanta Sports»
ВЕРЕС - ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр – Ярослав Козик (Мукачеве)
Прогноз Sport.ua – 0:2
Parimatch
  • 6.80
  • 4.60
  • 1.45
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 6.70
  • 4.60
  • 1.46
Сделать ставку Зробити ставку
FanSport
  • 6.70
  • 4.60
  • 1.46
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Уважаемые, добрый день. Подскажите, сие ярчайшее противостояние не покажут!? Или всё-таки есть возможность где-то глянуть (ТВ, Ютуб...)?
П. С. Прогноз: 1-2 победа Динамо, или 1-1, но в это верится меньше.
Умник
Тв трансляция на отт платформе.
Жаль. Но я смирился
Злий Глобинець
Треба, щоб в регламенті УПЛ було запроваджене таке правило: коли клуби домовились провести перший матч на полі гостей, то матч-відповідь обов'язково має бути зіграно на полі опонентів господарів першого матчу. Якщо ж це неможливо з будь-яких причин і зараз, і в майбутньому, то проводити перший матч на полі гостей забороняється. Обидві гри тоді проводяться на нейтральному полі, приблизно рівновіддаленому від місць базування обох команд.
Так було б справедливо. А не так як зараз, ДК грає більшість гостьових ігор на своєму клубному стадіоні.