Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Португалія
| Оновлено 19 листопада 2022, 20:30
7577
7

РОНАЛДУ: «Тренер мене явно провокував, випускаючи на 3 хвилини в кінці гри»

Форвард «Манчестер Юнайтед» розповів, чому відмовився вийти на заміну

| Оновлено 19 листопада 2022, 20:30
7577
7
РОНАЛДУ: «Тренер мене явно провокував, випускаючи на 3 хвилини в кінці гри»
Getty Images/Global Images Ukraine. Кріштіану Роналду

Форвард «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду відповів на запитання, чому відмовився вийти на заміну 19 жовтня наприкінці матчу АПЛ проти Тоттенхема (2:0):

«Я шкодую, що залишив стадіон під час гри проти «Тоттенхема». Важко сказати на 100 відсотків, скажімо так, я жалкую про це. Але я відчував, що мене провокує тренер. Тренерові не дозволено випускати мене на три хвилини у грі. Вибачте, я не такий гравець. Я знаю, що можу дати команді.

Інцидент у грі з «Райо Вальєкано»? Я та 8 гравців пішли заздалегідь, але преса згадала лише моє ім'я. Хоча так зробили усі. Минулого року багато гравців зробили те саме. У тій грі 8 гравців зробили те саме, але говорять тільки про мене як про паршиву вівцю. Я цілком розумію. Гаразд, це вже пройшло, я перепрошую перед тренером, і для мене цю главу було закрито.

Відносини з Еріком тен Хагом? Я не думаю, що він поважає мене так, як я того заслуговую. Так воно і є. Ось чому я, певне, пішов достроково у грі проти «Тоттенхема».

Я бачив багато речей, за які не хочу його критикувати. У нього може бути інша думка щодо мене. Він обирає гравців, які, на його думку, найкраще підходять для команди. Але, знаєте, виправдання мають короткі ноги, і ви не можете виправдовуватися весь час, це не має сенсу.

Добре, він не ставить мене на матч проти «Манчестер Сіті» через повагу до моєї кар'єри. Але потім він хоче поставити мене на три хвилини проти «Тоттенхема». Це не має сенсу. Я думаю, що він зробив це навмисно. Наприклад, у збірній та інших клубах, якщо тренер захоче поставити мене на 5 хвилин, якщо хтось отримав травму або я їм дійсно потрібен, я допоможу. Але тут я відчув себе спровокованим, не лише у тій грі, а й раніше».

Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Зоря отримає солідні бонуси від Реала за Луніна. Стали відомі умови і сума
Футбол | 10 травня 2024, 10:27 2
Зоря отримає солідні бонуси від Реала за Луніна. Стали відомі умови і сума

Український клуб може отримати 3 мільйони євро

Шапаренко – в Бешикташ, Луческу – в Динамо: сезон диких чуток стартував
Футбол | 10 травня 2024, 18:26 16
Шапаренко – в Бешикташ, Луческу – в Динамо: сезон диких чуток стартував

Особливо завзято публікувати псевдосенсації звично будуть румунські та турецькі ЗМІ…

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
123455432
Тен Хаг топовий тренер. Я впевнений, він би взагалі не хотів випускати Роналдо, але все таки давав трохи грати. Всі хто пише, що Тен Хаг не правий чи Тен Хаг поганий тренер, я можу сказати про Вас те,  що Ви взагалі не розбираєтеся у футболі або як мінімум не знаєте хто такий Тен Хаг. У нього такі правила: кожному гравцю дає окремі завадання і якщо футболіст це не робить, то садить його на банку. + Тен Хаг такий тренер, що його мають всі слухатися, як Гвардіола. А звичайно Роналдо не буде це робити, бо він типу крутий. Тому логічно, що Тен Хаг та Роналдо не підходять один одному, але це не означає, те що Тен Хаг поганий тренер
Сергей Левчун
Советую всем тем, кто делает какие-то поспешные выводы исходя из нарезок интервью, посмотреть его все-таки целиком. Когда видишь всю картину, ощущения и восприятие меняются. Когда читал отрывки была аж противно. Но просмотрев интервью полностью в оригинале мнение мое изменилось. Во многих местах Роналду делал акцент на том, что это лишь его мнение, то как он чувствует. Даже про того же Рангника, он сказал что уважает его. Но эту фразу ловко вырезали из цитат.
Александр Чернов
Человек своей длинной успешной карьерой заслужил чтобы его не выпускали на ненужные 3 минуты .Ден Хаг это человек явно с низкой самооценкой и пытается отыграться на Роналду
Am
Тен хаг днарь
K 12
Ждём продолжения викторины.Рон вывалил балду на всехЕму виднее с места событий.
Mykhailo Stepanov
я не ідеалізую Роналлу, але випускати його на 3хв це відверта подйобка і зневага