Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 жовтня 2022, 21:14
8707
0

Джерело: Роналду відмовився виходити на заміну в матчі МЮ з Тоттенхемом

Кріштіану демонстративно пішов у роздягальню ще до закінчення матчу АПЛ

| Оновлено 20 жовтня 2022, 21:14
8707
0
Джерело: Роналду відмовився виходити на заміну в матчі МЮ з Тоттенхемом
Twitter

Португальський форвард МЮ Кріштіану Роналду відмовився вийти на заміну наприкінці матчу «Манчестер Юнайтед» із «Тоттенхемом» (2:0), який пройшов 19 жовтня.

Потім Кріштіану демонстративно пішов у роздягальню ще до закінчення матчу АПЛ. Фактично зірка збірної Португалії зруйнував всі стосунки з головним тренером команди Еріком тен Хагом. В результаті гравця було виключено зі складу клубу на найближчий матч проти «Челсі».

Передбачалося, що Роналду так відреагував на те, що його залишили на лаві запасних. Але тепер з'ясувалося, що тен Хаг сказав 37-річному форварду вийти на заміну на 87-й хвилині, а Кріштіану відмовився виконувати вказівку свого тренера.

На прес-конференції після матчу тен Хаг сказав, що він розбереться із ситуацією наступного дня. Похмурий Роналду був помічений в'їжджаючим на базу клубу для подальших переговорів.

Роналду відчайдушно хоче піти з клубу, і тен Хаг радий його відпустити. Проблема полягає в тому, щоб у січневе трансферне вікно знайти клуб, який може дозволити собі взяти Роналду. Інакше форварду доведеться чекати до літа, щоб продовжити свою кар'єру.

«Ман Юнайтед» опублікував заяву, яка підтверджує, що Роналду виключено зі складу на суботній матч із «Челсі». У ньому сказано: «Кріштіану не буде у складі «Манчестер Юнайтед» у цій суботній грі проти «Челсі». Решта команди повністю зосереджена на підготовці до цього матчу».

Очевидно, що рішення покарати Роналду було ухвалено тен Хагом і має повну підтримку керівництва «Ман Юнайтед».

Клуб не став коментувати, чи гравець також був покараний фінансовим штрафом. Максимальний штраф у розмірі двотижневої зарплати може складати для Роналду 1 млн фунтів стерлінгів.

Оцініть матеріал
(56)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.