Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 листопада 2022, 19:03
1295
0

Олександр КУЧЕР: «Будемо готуватися до матчу з «Шахтарем»

Наставник «Дніпра-1» - про нічию з «Ворсклою»

| Оновлено 13 листопада 2022, 19:03
1295
0
Олександр КУЧЕР: «Будемо готуватися до матчу з «Шахтарем»
СК Дніпро-1

Головний тренер СК «Дніпро-1» Олександр Кучер підвів підсумки гри проти полтавської «Ворскли» (1:1) на післяматчевій пресконференції:

– Я вважаю, що була цікава гра. Сьогодні було два різних тайми. У першому таймі ми дуже добре виглядали і повинні були забивати більше, але пішли на перерву за рахунку 1:0. У другому таймі вже «Ворскла» була активнішою, у неї було більше моментів, а в кінці гри ми могли як забити, так і пропустити. Тому вважаю, що результат у сьогоднішньому матчі закономірний.

– Ваша команда створює багато моментів, але мало реалізовує. Що із цим робити?

– Звичайно, хотілося б, щоб влучали у ворота, але це – футбол, і усе це ми розуміємо. До того ж хлопці були втомлені, адже зіграли вже чотири матчі за десять днів, так що їм потрібен відпочинок. Вони усі молодці і віддавали усі сили, і я їм дуже дякую за те, що вони саме грають у футбол, і показують гру.

– Слідкуєте за результатами «Шахтаря», чи відштовхуєтеся тільки від своєї гри?

– Зрозуміло, що у нас наступна гра із «Шахтарем», але ми ще не дивилися їх ретельно і не готувалися до цього матчу, адже зараз закінчилася тільки гра із «Ворсклою». Зараз відпочинемо і будемо вже готуватися до цього матчу. Так що поки що ще нічого не дивився і не знаю, що там і як. Щодо «Ворскли», то хочу сказати, що у них хороша команда. Десь у них були невдачі, але у них хороший тренер, який вміє ставити гру. Так що, думаю, що у них усе попереду, – сказав Кучер.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.