Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 листопада 2022, 09:15
3725
5

На фоні тривоги, травм і втоми. Дніпро-1 поділив очки з Ворсклою

Команда Скрипника могла навіть вирвати перемогу в кінці матчу

| Оновлено 14 листопада 2022, 09:15
3725
5
На фоні тривоги, травм і втоми. Дніпро-1 поділив очки з Ворсклою
СК Дніпро-1

Матч мав розпочатися о 13:00, але, поки ми живемо у час війни, переноси початку або перерви через тривогу - звична справа. Неадеквати з росії знову загрожували ракетними обстрілами, тому довелося почати перегляд матчу приблизно через півтори години після його початкового оголошеного старту.

Крім того, якісь проблеми виникли в офіційного транслятора. Відеокартинки не було ні на ОТТ-платформі, ні на жодному іншому ресурсі, тому про перебіг матчу впродовж перших хвилин 25-30 доводилося дізнаватися, вдаючись до всіх можливих альтернативних засобів. Звісно, такий спосіб є обмеженим, тому все, що відомо про гру в цей час - на двадцять п'ятій хвилині Піхальонок забив м'яч на дальній штанзі після удару/прострілу Довбика, а також гравці «Дніпра-1» влучили в обидві перекладини - спершу Сарапій ледь не зрізав у свої ворота, а потім Довбик перевірив на міцність каркас за плечима Різника.

Відразу після того, як нарешті з'явилася телекартинка, травму отримав Челядін. Півзахисник потягнув задню поверхню стегна (очевидно, далася взнаки погана передігрова розминка через невизначеність з початком матчу), його змінив Павлюк.

Фото - УПЛ

Тайм закінчився, а після поновлення гри аналогічне пошкодження виникло і в Громова. Олександр Кучер теж провів вимушену заміну, випустивши на поле Назаренка.

Здавалося, що гравці «Дніпра-1» зможуть отримати здобути впевнену перемогу. Гра давалася візуально легко, постійно проходили простріли і навіси. Наприклад, Назаренко міг подвоювати перевагу після прострілу Амаша, Танчик на добиванні пробив вище, Когут і Піхальонок небезпечно били низом після скидок Довбика... Між цими подіями сталася ще одна вимушена заміна - Адамюк теж потягнув ногу і замість нього вийшов Бузанелло.

Фото - УПЛ

Після 60-ї хвилини дніпрян ніби підмінили. В їхніх ногах з'явилася важкість, в очах - втома. А «Ворскла» відчула момент і побігла забивати. І якщо Олійник після прострілу зліва не влучив у ворота, то Кравцеві не завадив після кутового ніхто. Більше того - захисники «Дніпра-1» понадіялися на вихід Валефа, а той чекав, що партнери накриють трьох гравців «Ворскли». В результаті перед воротами боролися Кравець з партнерами за право забити гол, забив Василь - першим встиг до м'яча.

Кучер вирішив поміняти центр поля і випустив туди номінальних центрбеків Гомеса та Логінова. Але це не допомогло - ворскляни рвалися вперед і тільки Валеф, фортуна та нереалізація завадили вирвати перемогу. А шанси були непоганими - Степанюк виходив на побачення, Павлюк бив з лінії штрафного (Валеф потягнув і удар, і добивання), знову ж таки Степанюк замикав простріл зліва....

Фото - УПЛ

Але все ж міг вирвати перемогу і «Дніпро-1». Перед самим фінальним свистком Піхальонок з лінії штрафного бив низом і влучив у праву стійку.

Якщо сьогодні «Шахтар» переможе «Зорю», він зможе напередодні очного матчу з «Дніпром-1» зрівнятися з ним за очками. Буде цікаво подивитися на матч 14 туру, але гру можуть зіпсувати чисельні травми в дніпровської команди.

Українська Прем'єр-ліга. 13 тур.

«Ворскла» - «Дніпро-1» - 1:1.

Кравець, 67 - Піхальонок, 25.

Челядін, 45, Юрченко, 74 - Гомес, 80.

«Ворскла»: Різник - Пердута, Зайков, Яворський, Кравець - Скляр (Павлюк, 38), Челядін (Толі, 81) - Олійник, Юрченко (Феліпе, 81), Бацула - Степанюк.

«Дніпро-1»: Валеф - Адамюк (Бузанелло, 59), Сваток, Сарапій, Амаш - Рубчинський (Гомес, 70), Когут (Логінов, 70) - Танчик, Піхальонок, Громов (Назаренко, 50) - Довбик.

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя).

Стадіон: «Минай» (Минай).

ВОРСКЛА - ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

67’
ГОЛ ! М'яч забив Василь Кравець (Ворскла).
25’
ГОЛ ! М'яч забив Олександр Піхальонок (Дніпро-1).
Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 7
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 5
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Aleks04
Дякую хлопцям за гру, видно, що сил взагалі не було. Вони героїчно перебувають на першому місці.
antt
До речі  а хто показував якщо на матч у списку Сетанти немає? Ні  інших каналів.
antt
Шахтарю це не допомогло. Хоча читаючи про його нічию подумав що Дніпро вже то точно піде у відрив від шахтаря. Та й не завжди Довбик допомагає дніпрянам.
antt
Не користуюсь таким. Але що за платформа? Одну я знаю.