Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 листопада 2022, 09:33
3463
2

Ворскла – Дніпро-1. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Чи зможуть полтавці зупинити претендента на чемпіонство?

| Оновлено 19 листопада 2022, 09:33
3463
2
Ворскла – Дніпро-1. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У неділю, 13 листопада, у Минаї відбудеться матч 13-го туру української Прем'єр-ліги, в якому зіграють полтавська «Ворскла» та «Дніпро-1». Стартовий свисток пролунає о 13:00 за Києвом.

Ворскла

Полтавці під керівництвом Віктора Скрипника поки що не виправдовують очікувань вболівальників. Мало того, що «Ворскла» невдало виступила у кваліфікації Ліги конференцій, поступившись за підсумками двоматчевого протистояння шведському АІКу, то ще й у чемпіонаті результати, м'яко кажучи, не вражають. За 12 зіграних поєдинків клуб із Полтави набрав лише 14 очок та посідає 9 місце в турнірній таблиці чемпіонату УПЛ.

Цього тижня була перервана безпрограшна серія підопічних Скрипника. У Львові «Ворскла» мінімально поступилася «Кривбасу» (0:1), хоч і була фаворитом на котируваннях букмекерів. Можливо, невдачі пов'язані із непростим фінансовим становищем у клубі. У керівництва перед футболістами та тренерським штабом полтавців були заборгованості і до повномасштабної війни, а зараз, схоже, ситуація ще погіршилася.

Дніпро-1

Команда Олександра Кучера досить несподівано продовжує утримувати лідерство в турнірній таблиці чемпіонату УПЛ. За 11 зіграних поєдинків дніпряни набрали 31 очко із 33 можливих і випереджають найближчого переслідувача, донецький «Шахтар», на 5 балів, хоча «гірники» ще мають гру в запасі. І це при тому, що цього сезону «Дніпро-1» вперше грає на два фронти.

У Лізі конференцій підопічні Кучера посіли друге місце на груповому етапі, завдяки чому вийшли до 1/16 фіналу турніру. Могли дніпряни перестрибнути одразу до 1/8 фіналу, якби перемогли АЗ в Алкмаарі у заключному турі. У тому поєдинку український клуб виглядав дуже непогано, але все ж зазнав поразки з рахунком 1:2. А в минулому турі національного чемпіонату спортклубівці здобули впевнену перемогу над «Колосом» – 3:1.

Кадрова ситуація

За «Ворсклу» через дискваліфікацію не зможуть зіграти одразу два гравці атаки – бразилець Марлісон та албанець Таулант Сефері. У «Дніпра-1» через перебір жовтих карток пропустить поєдинок хавбек Руслан Бабенко.

Як і раніше, в лазареті дніпрян залишаються захисники Валерій Лучкевич та Еміліано Пуріта, а також півзахисник Домінго Бланко.

Особисті зустрічі

В офіційних матчах «Дніпро-1» та «Ворскла» зустрічалися 9 разів. Дніпряни виграли більше половини зустрічей, а полтавці виявилися сильнішими лише одного разу. Внічию завершилися 3 поєдинки.

Орієнтовні склади

«Ворскла»: Різник – Пердута, Яворський, Зайков, Кравець, Скляр, Кравчук, Бацула, Олійник, Юрченко, Степанюк.

«Дніпро-1»: Валеф – Адамюк, Сарапій, Сваток, Бузанелло, Когут, Піхальонок, Рубчинський, Гуцуляк, Амаш, Довбик.

Parimatch
  • 3.65
  • 3.70
  • 1.97
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 3.62
  • 3.70
  • 1.99
Зробити ставку Зробити ставку
FanSport
  • 3.65
  • 3.65
  • 1.98
Зробити ставку Зробити ставку

13 листопада, неділя

«Ворскла» – «Дніпро-1»
Минай. Стадіон «Минай». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
ВОРСКЛА — ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gorok🎧
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил