Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 листопада 2022, 08:55
7788
24

З голом Лонвейка: Динамо впевнено перемогло Олександрію

«Біло-сині» не втримали розгромний рахунок, пропустивши від свого вихованця наприкінці поєдинку

| Оновлено 11 листопада 2022, 08:55
7788
24
З голом Лонвейка: Динамо впевнено перемогло Олександрію
УПЛ

До поєдинку 12-го туру української Прем'єр-ліги проти «Олександрії» київське «Динамо» підходило, перебуваючи на низькій 6-й позиції у турнірній таблиці. Після трьох поразок у дев'яти зіграних матчах складно увірватися у чемпіонську гонку, проте після єврокубкового фіаско команді Мірчі Луческу не залишається нічого іншого, окрім як здобувати перемоги одну за одною на національній арені.

Початок зустрічі склався дуже вдало для киян. Вже на 10-й хвилині Віталій Буяльський після передачі від Віктора Циганкова відкрив рахунок, вразивши нижній лівий кут воріт Олега Білика ударом в один дотик.

Після цього гостям необхідно було відіграватися, і буквально за кілька хвилин «Олександрія» змусила виймати м'яч із сітки Руслана Нещерета. Але арбітр скасував гол Владислава Калітвінцева, зафіксувавши офсайд в Андрія Цурікова.

У середині першого тайму Білик врятував свою команду. Ванат розстрілював голкіпера після прострілу Кендзьори, але воротар зробив сейв. Кінцівка першої 45-хвилинки була за гравцями «Олександрії». Калітвінцев та Цуріков мали всі шанси забити гол у роздягальню, але в першому епізоді Нещерет був на висоті, а в другому гравця «Олександрії» підвела влучність.

На початку другого тайму травму отримав один із лідерів гостей – Калітвінцев. Замість екс-динамівця на поле вийшов Артур Авагімян, який завдав неприємностей захисту киян.

На 70-й хвилині зустрічі арбітр мав усі підстави призначити пенальті у ворота гостей. Владислав Бабогло тягнув за футболку Циганкова, але арбітр у цьому епізоді помилково побачив симуляцію з боку динамівця.

Через кілька хвилин підопічні Луческу все ж таки подвоїли свою перевагу. Свій перший гол у «біло-синій» футболці забив Джастін Лонвейк, який замінив Кабаєва. Асистував нідерландцю у гольовому моменті знову Циганков, який записав до свого активу другий результативний пас.

Коли матч наближався до закінчення, динамівці довели рахунок до розгромного. Цього разу класно розібрався в штрафному майданчику Володимир Шепелєв.

А крапку в грі поставив екс-динамівець Артем Шулянський. Його удар у ворота своєї рідної команди дозволив гостям розмочити рахунок. Підсумок зустрічі – перемога «Динамо» з рахунком 3:1.

Цей результат дозволив команді Луческу піднятися на п'яту сходинку в турнірній таблиці, в активі киян тепер 19 балів. «Олександрія» втрималася на четвертому місці, але відрив від команди Луческу скоротився до одного пункту.

Українська Прем'єр-ліга. 12 тур

«Динамо» – «Олександрія» – 3:1

Буяльський (10), Лонвейк (73), Шепелєв (88) – Шулянський (91)

Дубінчак (32), Циганков (70), Ванат (71) – Цуріков (29)

«Динамо»: Нещерет, Кендзьора (Караваєв, 84), Сирота, Забарний, Дубінчак (Вівчаренко, 69), Шепелєв, Сидорчук, Буяльський (Гармаш, 60), Циганков, Кабаєв (Лонвейк, 69), Ванат (Бєсєдін, 84)

«Олександрія»: Білик, Мірошниченко, Бабогло, Бондаренко, Цуріков, Ковалець (Кобзар, 78), Демченко, Кожушко (Шулянський, 88), Калітвінцев (Авагімян, 54), Рибалка (Дришлюк, 78), Третьяков (Мустафаєв, 88)

ДИНАМО – ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Артем Шулянський (Олександрія).
89’
ГОЛ ! М'яч забив Володимир Шепелєв (Динамо Київ).
73’
ГОЛ ! М'яч забив Джастін Лонвейк (Динамо Київ).
10’
ГОЛ ! М'яч забив Віталій Буяльський (Динамо Київ).
Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
Динамо поздравляю, похоже на выздоровление (пока осторожно об этом пишу). Судья, конечно, вместо предупреждения Цыганкову (которого в штрафной Александрии просто схватили за футболку и уронили) должен был дать пенальти. С другой стороны, Ванат должен был за симуляцию получить второй горчичник и удалиться с поля. Ну вот такие у нас судьи... Высказывания ржавых о пятом месте естественно не комментирую - посмотрим еще где ваш суперклюб в итоге чемпионата окажется.
Владислав Антонов
Як тільки вилетіли з єврокубків, так зразу почали впевнено перемагати у чемпіонаті. Прикро, що боротися у двох різних турнірах не вистачило сил.
Oliynuk_sport
Впевнена перемога Динамо по грі
Умник
Еще раз русик нещерет очень крут ногами
Динамо с победой
avk2307
Динамо з Перемогою!!!
Далі буде...
Шахтарським ботам краще про пенальті в їх грі з Вересня  поговорити!!!
Remark
По эмоциям игроков видно было, что искренне рады каждому голу. Я ещё недавно так ржал с мнения "экспертов", что игроки сливают тренера.
Киев с победой, надеемся, что это своеобразный переломный момент. Гонка за чемпионство будет интересной!
⬆️
План Луческу на быстрый гол и позднее добивание  сработал.    Но Александрии хватило запаса очков что бы остаться на том же месте.    В общем было интересно.
Gargantua
из грустного, что в кадровой политике Луческу неисправим.
как носорог гнет свою линию.
Remark
Буя топищеее! А старый дед, которому на пенсии пощастливилось возглавить СбУ и дальше состав выбирает по "именам футболистов".
Aleks04
Історично склалося, що Динамо регулярно обігрує Олександрію, незважаючи на форму (хоча зараз набирають). Нехай кроти подивляться, як обігравати Олексашку
SportsMan
2 - 2
3 - 1
Вот теперь понятно, кто займет пятое место.
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Макс Максов
Зливати ЛЄ, щоб нормально грати в УПЛ!? Все рівно перемога в чемпіонаті, не факт що гарантує пряму путівку в ЛЧ! Але там в Монако, мабуть краще гроші рахують...
WladWest
Судейка накосячил,. Чистый пеналь, а Цыганке жёлтая. Ванату за прыжок в ноги прямыми ногами - прямая красная.
u6464u
а кто знает лучший защитник  Кендзьора попал в заявку Польши на ЧМ, без него Польше там делать нечего. 
BestOf
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил