Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 листопада 2022, 15:37
1975
2

Верес – Шахтар. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Гірники продовжують гонитву за «Дніпром-1», а «Верес» прагне потрапити до зони єврокубків

| Оновлено 09 листопада 2022, 15:37
1975
2
Верес – Шахтар. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Шахтар

Одним із центральних поєдинків 12-го туру української Прем'єр-Ліги буде протистояння рівненського «Вереса», який зараз йде на п'ятому місці в турнірній таблиці та донецьким «Шахтарем», що розташувався на другому рядку. Гра пройде на «Арені-Львів» у середу 9 листопада.

Верес

Підопічні Юрія Вірта із чудовим настроєм підходять до зустрічі з одним із провідних клубів країни. У попередньому турі вони вчинили справжній розгром харківському «Металісту 1925», обігравши його за всіма статтями з рахунком 4:1. Та перемога дозволила «Вересу» набрати 17 очок та піднятися на п'яте місце.

Слід зазначити, що колектив із Рівного загалом непогано виступає в нинішньому сезоні, частіше радуючи своїх уболівальників, ніж засмучуючи. Досить сказати, що команда вже виграла п'ять матчів з одинадцяти проведених, показуючи хороший футбол і непоступливий характер. І це при тому, що у складі «Вереса» не так багато досвідчених гравців. Натомість головний тренер нерідко довіряє молоді.

І все ж таки поки «Вересу» явно не вистачає стабільності, внаслідок чого вдалі ігри чергуються з поразками. І зовсім не виходять у рівненських футболістів матчі з тими командами, які знаходяться вгорі турнірної таблиці української Прем'єр-Ліги. Судіть самі, у поєдинках із тими, хто розташувався на даний момент з першого місця по восьме, клуб із Рівного не набрав жодного очка. В пасиві поразки від «Дніпра-1», «Зорі», «Колоса» та «Металіста». З іншими трьома лідерами «Верес» ще не зустрічався. В тому числі й із «Шахтарем».

Шахтар

Гірники в перші два осінні місяці виступали одразу на двох фронтах, граючи у чемпіонаті України та груповому етапі Ліги чемпіонів. Такий складний графік ігор, звісно ж, зажадав від команди багатьох витрачених сил, але команда Ігоря Йовічевича здебільшого впоралася із завданнями. Так, не вдалося пробитися до плей-оф Ліги чемпіонів, натомість «Шахтар» продовжить боротьбу у Лізі Європи.

В чемпіонаті України особливих провалів теж не було, але дві нічиї з «Металістом 1925» та «Олександрією» дозволили головним зараз конкурентам футболістам «Дніпра-1» піти у невеликий відрив. Тож доводиться наздоганяти.

Цікаво, що у попередньому турі в матчі з «Інгульцем» головний тренер донеччан чи не вперше в сезоні вдався до широкої ротації. Так, не знайшлося місця у стартовому складі Степаненку, Бондаренку, Петряку та, мабуть, головній «зірці» сьогоднішнього «Шахтаря» Мудрику. Але і без них гірники виглядали сильнішими, а з виходом на поле у другому таймі Бондаренка та Мудрика, здобули впевнену перемогу з великим рахунком 3:0.

Зрозуміло, що «Шахтарю» зараз дуже не вистачає травмованих футболістів, які б допомогли команді. Насамперед, йдеться про Шведа та Зубкова. Але є можливість проявити себе, тим, хто частіше опиняється в запасі. До речі, молодий півзахисник Криськів таким шансом скористався сповна і відзначився забитим голом в матчі з «Інгульцем».

Статистика матчів

В українській Прем'єр-Лізі суперники провели 7 матчів. У «Шахтаря» 5 перемог, у «Вереса» одна, і ще одного разу була зафіксована нічия. Різниця м'ячів 15-5. Минулого сезону була лише одна гра – гірники виграли 4:1. Голи в них забили Тете, Марлос, Траоре, також вразив власні ворота Мірошник. У «Вереса» відзначився Г.Пасіч.

Орієнтовні склади:

«Шахтар»: Трубін, Михайличенко, Матвієнко, Кривцов, Конопля, Степаненко, Криськів, Бондаренко, Мудрик, Петряк, Сікан

«Верес»: Когут, Є.Пасіч, Вовченко, Мірошник, Гагун, Кучеров, Кльоц, В.Шарай, Лебеденко, Дахновський, М.Шестаков

Прогноз на протистояння:

Враховуючи, як «Верес» грає з лідерами, можна припустити, що й тут йому буде складно досягти успіху. Ставимо на перемогу «Шахтаря» 3:1.

9 листопада, середа

«Верес» – «Шахтар»
Львів. Стадіон «Арена-Львів». Початок о 15.00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
ВЕРЕС – ШАХТАР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр – Анатолій Абдула (Харків)
Прогноз Sport.ua – 1:3
Parimatch
  • 9.80
  • 5.20
  • 1.32
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 9.50
  • 5.20
  • 1.33
Сделать ставку Зробити ставку
FanSport
  • 9.50
  • 5.20
  • 1.33
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
⬆️
Прогноз такой что сначала смотрим диктант на государственном языке на Суспильном Культура, а потом слушаем Шахтёр в Ютубе у Голубничего.
Злий Глобинець
Дай Боже, Шахтар переможе. А Дніпру мінус 1 пора зіграти внічию. Щоб до очного протистояння був повний паритет - для інтриги.