Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 листопада 2022, 05:22
4492
2

Атипова результативність. Верес у Києві розбив Металіст 1925

Ще жодного разу команда Юрія Вірта не забивала чотири м'ячі в цьому сезоні

| Оновлено 09 листопада 2022, 05:22
4492
2
Атипова результативність. Верес у Києві розбив Металіст 1925
УПЛ

Порівняно з минулим туром тренерський штаб «Металіста 1925» вирішив зробити суттєві зміни у стартовому складі своїх підопічних. У воротах харківського клубу вперше з початку чемпіонату з’явився Сидоренко. Замість Кравченка, Дмитренка, Капінуса на поле вийшли Шершень, Чирук та Вачіберадзе. У складі «Вересу» Юрій Вірт теж вдався до певних ротацій. Замість Курка, Станіслава Шарая і Гайдучика до стартової одинадцятки потрапили Мірошник, Лебеденко та Михайло Шестаков.

Номінальні гості активніше розпочали цей поєдинок. Перший небезпечний момент виник у Лебеденка, який після флангової передачі пробивав головою, але влучив у воротаря. Після наступної ж флангової передачі м’яч влучив у руку Бичеку і арбітр Дердо призначив пенальті. Кльоц 3-й раз в УПЛ пробивав з «позначки» і цього разу свого шансу не втратив. У ворота ж Сидоренка 11-метровий удар був вперше призначний в УПЛ – у 19-й грі.

Забитий гол додав впевненості гравцям «Вересу», які продовжували шукати шляхи взяття воріт суперників. Небезпечно здалеку пробивав Дахновський, але м’яч пролетів поруч ыз рамкою воріт. В наступному епізоді Сидоренко вчасно зреагував на рикошет після передачі Лебеденка. З іншого боку надійно зіграв і воротар «червоно-чорних» Когут після прострільної флангової передачі від Бичека. Під кінець тайму суперники обмінялися небезпечними ударами у виконанні Вовченка та Вачіберадзе, але обом бракувало влучності.

Ледь розпочався другий тайм, як «Верес» закріпив свою перевагу у другий забитий гол. Лебеденко скористався передачею від Дахновського і влучно пробив у дальній кут воріт «Металіста 1925». Для Лебеденка це був перший гол в УПЛ – в 11-й грі. Гравці харківського клубу намагалися змінити хід поєдинку, але надійно грали захисники «Вересу» і небезпечних моментів біля воріт Когута не виникало.

Натомість в середині тайму підопічні Юрія Вірта зуміли забити ще один гол у ворота Сидоренка. Після флангової передачі Владислава Шарая і рикошету від захисника завершальний удар наніс Кучеров, забивши другий гол у цьому сезоні. Номінальні господарі намагалися в заключний відрізок матчу забити бодай гол престижу, і це «Металісту 1925» вдалося. Джокер харківського клубу Русин після діагональної передачі від Курила влучно пробив повз воротаря в ціль.

На цьому «джокерські» голи не завершилися і під завісу матчу прийшла черга відзначитися в складі гостей Сергійчуку, який скористався передачею Станіслава Шарая. В підсумку «Металіст 1925» на своєму полі не перемагає впродовж антирекордних для клубу 4-х матчів чемпіонату: нічия та три поразки. Обидві команди в Києві завершили і свої безгольові серіали. Харківський клуб в статусі господарів поля не забивав голи впродовж 329-ти хвилин, а «Верес» перервав поточну серію без забитих голів довжиною у 211 хвилин. Так «Верес» здобув свою першу в УПЛ велику перемогу на «Металістом 1925».

Українська Прем'єр-ліга. 11-й тур.

«Металіст 1925» – «Верес» - 1:4

Русин, 81 – Кльоц, 10 (пен.), Лебеденко, 47, Кучеров, 69, Сергійчук, 90

Бичек, 10, Мартинюк, 55, Курило, 84

«Металіст 1925»: Сидоренко – Шершень, Курило, Безуглий, Жичиков – Мартинюк – Бичек (Дмитренко, 56), Вачіберадзе (Русин, 69), Габелок (Кравченко, 79), Ременюк (Капінус, 79) – Чирук (Зубков, 56).

«Верес»: Когут – Є. Пасіч, Вовченко, Мірошник, Гагун – Кучеров, Кльоц (Курко, 90+1) – В. Шарай (С. Шестаков, 90+1), Лебеденко (С. Шарай, 82), Дахновський (Сергійчук, 82) – М. Шестаков (Гайдучик, 67).

Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ).

Стадіон: НСК «Олімпійський» (Київ).

Удари (у площину): 5 (2) – 15 (6)
Кутові: 5 – 4
Офсайди: 0 – 2.

МЕТАЛІСТ 1925 - ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 5°C

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Михайло Сергійчук (Верес).
81’
ГОЛ ! М'яч забив Ростислав Русин (Металіст 1925).
69’
ГОЛ ! М'яч забив Валерій Кучеров (Верес).
47’
ГОЛ ! М'яч забив Олександр Лебеденко (Верес).
10’
ГОЛ ! З пенальті забив Дмитро Кльоц (Верес).
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Ад
Сьогодні Верес-красень!Молодці!
Alex Suz
Што ёлки палки происходит