Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 листопада 2022, 16:32
700
0

Металіст 1925 – Верес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Дует двох головних тренерів проти Юрія Вірта

| Оновлено 05 листопада 2022, 16:32
700
0
Металіст 1925 – Верес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Металіст 1925

В суботу, 5 листопада, відбудеться матч 11 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть харківський «Металіст 1925» та рівненський «Верес». Гра пройде в Києві на полі НСК «Олімпійський», початок - о 15:00.

«Металіст 1925»

Пам'ятаєте свої почуття перед матчем 9 туру чемпіонату України проти «Руху»? Саме тоді відбулася перша тренерська відставка в УПЛ. Один з керівників харків'ян заявив, що перед сезоном з колегами прогнозували, яка команда першою змінить тренера. За іронією долі це відбулося саме з «Металістом 1925» - Валерій Кривенцов, який досить довго працював з командою, покинув пост головного тренера. Причини такого рішення досі невідомі, а для преси існують відмовки «ну так вийшло, але залишилися друзями».

На сайті УПЛ вказано, що головним тренером зараз є Галовський Де Ласерда Едмар - той самий Едмар, який запалював в «Таврії» та «іншому» «Металісті», а також пограв за «Дніпро» та, власне, «Металіст 1925». Проте всі інтерв'ю після матчів дає Олег Голодюк. За його словами, в клубі нема головного тренера, а вони з Едмаром ділять обов'язки порівну. Рішення ж приймаються разом з усім тренерським штабом.

Чи дасть результат такий підхід - питання. Досить часто в командах, де немає одного головного тренера, на підсвідомому рівні в усіх виникають думки типу «та є кому цим займатися і без мене», внаслідок чого виникає ігрова та управлінська криза. Надіємось, що Едмар та Голодюк зможуть посоромити скептиків і підняти «Металіст 1925» на рівень вище в турнірному та ігровому плані.

Власне, під керівництвом дуету команда зіграла два матчі - спершу завоювала нічию з «Рухом» (1:1), а потім розгромно поступилася «Зорі» (0:3).

«Верес»

А у «Вереса» з посадою головного тренера все нормально. Юрій Вірт працює з командою вже давно і, мабуть, витискує з неї все, що може в плані результатів. З мотивацією в роздягальні все нормально - на думку відразу спадають емоції після матчу проти «Дніпра-1», в якому тренер способом зупинити Артема Довбика називав «в***ти по ногах». Звісно, таких установок на гру тренер не дає, але тісний емоційний контакт з командою відчувається, в клубі нема людей, які просто відсиджують контракт.

В незакінченому минулому та поточному сезонах «Верес» набув собі слави команди, яка вміє тримати потрібний результат. Вигравати в наших грандів поки не вдається, а от команди того ж рівня, що й підопічні Вірта, часто мають єдиний шанс набрати очки в матчі з рівненцями - забити першими. Якщо ж першим забиває «Верес», то скілл «втримувати потрібний результат» в нього прокачаний дуже добре.

На даний момент команда перебуває на сьомому місці, відстаючи від зони єврокубків тільки на одне очко. Навряд чи вдасться пробитися туди за підсумками сезону, але і виліт команді з Рівного явно не загрожує.

Статистика зустрічей

Між собою команди провели три матчі - +1=1-1, різниця м'ячів 4:3 на користь харків'ян. В УПЛ колективи грали один раз - в минулому сезоні «Металіст 1925» розгромив суперників з рахунком 4:1.

Орієнтовні склади

«Металіст 1925»: Мозіль, Жичиков, Безуглий, Курило, Шершень, Мартинюк, Ременюк, Габелок, Кравченко, Дмитренко, Бичек.

«Верес»: Когут, Є. Пасіч, Вовченко, Курко, Гагун, Кучеров, Кльоц, В. Шарай, С. Шарай, Дахновський, Гайдучик.

Прогноз на протистояння

Спрогнозуємо, що обидві команди захочуть грати другим номером. Якщо «Верес» заб'є першим, то втримає перевагу, якщо ні, то, як мінімум, не програє.

5 листопада, субота

«Металіст 1925» – «Верес»
Київ. НСК «Олімпійський». 15:00
ТБ-трансляція на платформі «Setanta Sports»
Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ).
МЕТАЛІСТ 1925 - ВЕРЕС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Parimatch
  • 2.95
  • 3.25
  • 2.45
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.96
  • 3.24
  • 2.47
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Астон Вілла сенсаційно програла Олімпіакосу перший півфінальний матч
Футбол | 02 травня 2024, 23:59 2
Астон Вілла сенсаційно програла Олімпіакосу перший півфінальний матч

У Лізі конференцій у гостей хет-трик зробив Аюб Ель-Каабі

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.