Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 жовтня 2022, 13:08
1481
2

Колос - Верес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Переможець цього протистояння може впритул наблизитися до групи лідерів турніру

| Оновлено 31 жовтня 2022, 13:08
1481
2
Колос - Верес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Колос

У Ковалівці на стадіоні «Колос» в 10-му турі української Прем'єр-Ліги футболісти місцевого однойменного клубу прийматимуть «Верес». Обидві команди непогано виступають цього сезону і на даний момент знаходяться у верхній частині турнірної таблиці. Втім, після успішного старту, і «Колос», і «Верес» стали зазнавати деяких проблем із набором очок і явно знизили свій темп.

Колос

Підопічні Ярослава Вишняка чотири тури поспіль не знають радості перемог. За цей період вони двічі зіграли внічию та ще двічі програли. Особливо засмучує вболівальників клубу, що «Колос» в останніх матчах дуже мало забиває. Так, у вже вказаних чотирьох поєдинках ковалівці зуміли відзначитися у воротах суперників лише одним голом.

Та й загалом, за 8 проведених матчів нового чемпіонату країни у графі забитих м'ячів у «Колоса» значиться цифра 6. Це дуже мало, враховуючи амбіції клубного керівництва і те, що команда з Ковалівки має намір поборотися за місце в єврокубках. Здавалося б, що з поверненням Дениса Безбородька та Андрія Богданова, а також за наявності таких гравців лінії атаки як Володимир Лисенко, Олег Ільїн, Сергій Мякушко та інших, ця проблема мала б вирішуватися. Але поки що все залишається, як і раніше. Добре ще, що захист діє надійно, пропустивши лише 7 голів. Це третій показник у Прем'єр-Лізі.

До речі, у майбутній грі не зможе взяти участь той самий Мякушко, вилучений з поля в останньому матчі з «Чорноморцем». Причому це сталося вже на четвертій компенсованій хвилині основного часу другого тайму. А, оскільки Сергій майже у всіх попередніх поєдинках виходив у стартовому складі, тренерському штабу «Колоса» додався ще один головний біль.

Верес

«Верес» теж у п'яти останніх матчах зіграв не зовсім вражаюче. У його активі лише одна перемога, за двох нічиїх та двох поразок. Хоча, заради справедливості треба сказати, що в програних матчах «Металісту» 1:2 та «Зорі» 0:1 команда з Рівного виглядала не гірше за опонентів і цілком могла розраховувати, як мінімум, на нічию.

На відміну від ковалівців, «Верес» забив у чемпіонаті майже вдвічі більше м'ячів – одинадцять. При цьому загрози воротам суперників тут можна очікувати від різних гравців. Наприклад, Віталій Дахновський та Дмитро Кльоц відзначилися по три рази, решту п'ять голів забили п'ять різних футболістів.

І ще. У нинішньому чемпіонаті «Верес» (як, до речі, і «Колос») один із небагатьох клубів, який справді проводить домашні матчі на своєму рідному стадіоні. Так ось, рівненська команда поки що краще грає в гостях (4 перемоги, 1 нічия та 1 поразка), а їхні найближчі суперники, навпаки, більше очок набирають вдома (3 перемоги, 2 нічиї). Хто з них продовжить свої успішні серії, ми дізнаємось вже після фінального свистка.

Статистика матчів

На рівні Прем'єр-Ліги суперники провели лише два матчі і обидва в минулому сезоні. На полі стадіону «Авангард» у Луцьку, де господарем був «Верес», була зафіксована нульова нічия. А у Ковалівці переміг «Колос» завдяки влучному удару Ільїна.

Орієнтовні склади:

«Колос»: Волинець, Ємець, Чоботенко, Новак, Золотов, Мілько, Оріховський, Смирний, Болбат, Ільїн, Безбородько

«Верес»: Когут, Є. Пасіч, Вовченко, Курко, Гагун, Кучеров, Кльоц, С. Шарай, Г. Пасіч, Гайдучик, Дахновський

Прогноз на протистояння:

Виходячи з вищевикладеного, можна припустити, що голів у цьому матчі буде забито небагато. Найімовірніше, буде нічия 1:1.

31 жовтня, понеділок

«Колос» – «Верес»
Ковалівка. Стадіон «Колос». Початок о 13.00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
КОЛОС ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр – Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch
  • 2.17
  • 3.25
  • 3.55
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.19
  • 3.24
  • 3.54
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ
Футбол | 27 квітня 2024, 17:25 165
Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ

Підопічні Пушича на класі обіграли команду Дулуба, яка грала досить добре

Дніпро-1 – Динамо – 1:2. Шалена розв'язка з вилученням. Відео голів і огляд
Футбол | 27 квітня 2024, 16:45 0
Дніпро-1 – Динамо – 1:2. Шалена розв'язка з вилученням. Відео голів і огляд

Дивіться відеоогляд матчу 26-го туру УПЛ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
⬆️
Совхоз (Засуха)  -  Укртепло (Надеин)   1:1
123455432
верес HERE WE GO