Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 листопада 2022, 02:45
2280
6

Майстерність ротації. Колос у Ковалівці дотиснув Верес

Ярослав Вишняк влучними замінами схилив шальки терезів на користь власної команди

| Оновлено 01 листопада 2022, 02:45
2280
6
Майстерність ротації. Колос у Ковалівці дотиснув Верес
УПЛ

Черговий ранок понеділка для українського вболівальника розпочався з сигналу «Повітряна тривога», тож заплановані справи довелось відкласти трохи на потім, і разом із тим цілком можна було десь підзабути, що в рамках базового розкладу десятого туру національної першості на цей день було заплановано проведення ще одного матчу. Мальовниче село Ковалівка приймало чергову домашню гру місцевого «Колоса», до якого цього разу навідався рівненський «Верес». Протистояння поміж сусідами за турнірною таблицею обіцяло стати дуже запеклим.

Рівний, проте швидкий футбол у першій половині гри не полишав у спокої ні на мить. Команди Ярослава Вишняка та Юрія Вірта не дуже переймались якістю власних передач як до атаки, так і в лінії захисту, тож раптові поодинокі моменти біля обох воріт виникали повсякчас. У цьому плані, звичайно, гості виглядали більш наляканими, адже тільки за підсумками помилок Гагуна та Курка на правому фланзі Ільїн та Кузик мали записувати на власний рахунок забиті м’ячі.

Власними ж зусиллями господарі поля майже нічого не створили, причиною для чого була невпевнена тактика закидань до чужої половини за першої-ліпшої нагоди. «Верес» є знаним колективом у силовому футболі, тож окремі дуелі футболісти гостей вигравали доволі легко. У той самий час, у «червоно-чорних» активно працювали фланги, і зрештою, уже під завісу першого тайму, Владислав Шарай завершив карколомний прохід пострілом у дальню стійку, під відлуння від якої команди й пішли назад до роздягалень.

«Колос» намагався й другу половину матчу розпочати контролем м’яча з власного боку, проте несподіване влучання в поперечину зі штрафного на лівому фланзі від Кльоца, із допомогою рикошету від стінки, змусило трохи охолонути господарів поля. Темп зустрічі після цього став помірним, тому керманичі обох команд були змушені вдаватись до замін. Кадровий потенціал у Вишняка був значно ширшим, аніж у візаві, тож саме від нього очікувались найбільш дієві рішення.

Власне, головний тренер «Колосу» не просто вгадав із гравцями, яких долучав до гри, а ще й зробив це двічі! Першим на поле вийшов молодий нападник Кирило Попов, і одразу ж виконав подачу з правого флангу на Ільїна до ближнього кута воротарського, яка стала гольовою. Трохи згодом аналогічним чином своєчасно випустили на поле Богданова, і навіс від Андрія з кутового на лівому фланзі прийшовся на голову Чоботенку, який забив перший гол в складі нового клубу.

Доводити перевагу за рахунком до значної господарі могли за підсумком моменту, який створив той-таки Попов, коли викочував м’яч на Смирного під порожні ворота на завершення гри, проте партнер дивом схибив у вирішальний момент, проте на перевагу його команди це жодним чином не вплинуло.

Наступними вихідними ковалівський «Колос» гратиме гостьовий матч проти «Олександрії», а рівненський «Верес» здійснить візит до харківського «Металіста 1925».

Українська Прем'єр-ліга. 10-й тур.

«Колос» – «Верес» - 2:0

Ільїн, 69, Чоботенко, 75

Оріховський, 18 – Дахновський, 63, Курко, 90+1

«Колос»: Волинець – Ємець, Чоботенко, Новак, Зозуля – Мілько, Оріховський (Богданов, 75) – Кузик (Болбат, 66), Смирний (Ісаєнко, 80), Ільїн – Лисенко (Попов, 66).

«Верес»: Когут – Є. Пасіч, Вовченко, Курко, Гагун – Кучеров, Кльоц (Лебеденко, 78) – В. Шарай, С. Шарай (М. Шестаков, 85), Дахновський – Гайдучик (Сергійчук, 71).

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя).

Стадіон: «Колос» (с. Ковалівка).

Удари (у площину): 8 (3) – 7 (3)
Кутові: 4 – 1
Офсайди: 0 – 0.

КОЛОС - ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 10°C

Події матчу

75’
ГОЛ ! М'яч забив Сергій Чоботенко (Колос К).
69’
ГОЛ ! М'яч забив Олег Ільїн (Колос К).
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
⬆️
Ну виртуально то Динамо должно быть на месте Колоса , 
если конечно выиграло бы сегодня в девятом матче.
123455432
нічийна гра. тренер Колоса - man of the match
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Фанькин кот
Молодцы ковалевцы, сегодня они сделали мой день! Обошли Динамку позорную кипрскую оффшорную! А Верес и должен был проиграть, Верес и так выше Динамки суркисовой ОПЗЖшной мертвечуком спонсируемой!