Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 жовтня 2022, 08:55
2150
1

Досі без перемог. Чорноморець не втримав перевагу над Колосом

Колектив Ярослава Вишняка догравав у меншості

| Оновлено 25 жовтня 2022, 08:55
2150
1
Досі без перемог. Чорноморець не втримав перевагу над Колосом
УПЛ

Жодного дня без гомону сирен «Повітряної тривоги». На жаль, за таким розкладом продовжує жити вся країна через надокучливих окупантів, тож і матчі української Прем’єр-ліги подекуди страждають від масованих обстрілів. Під час ранішньої зустрічі в Києві між «Кривбасом» та «Інгульцем» пролунав безпековий сигнал, що в свою чергу потягнуло за собою й відтермінування наступної та заключної для понеділка гри між ковалівським «Колосом» та одеським «Чорноморцем».

Колективи Ярослава Вишняка та Романа Григорчука мали однакові плани стосовно необхідності здобувати виключно перемогу в звітній баталії, і особливо гострим це питання було для «моряків», які до цього ще жодного разу не набирали трьох очок за підсумком матчів поточного сезону. У «колосків» здобутки були трохи кращими. Вони навіть устигли нетривалий час побути на вершині турнірної таблиці, однак потім через серію довжиною в три матчі без перемог поступово спустились до екватору турнірної таблиці – недосяжна позиція для одеситів, які йшли останніми.

Зважаючи на годинну затримку зі стартовим свистком, команди доволі жваво забігали вже з перших хвилин, наче поспішаючи завершити цю гру швидше, аніж пролунає чергова сирена. На щастя, цей поспіх був зайвим у плані досягнення своєї першочергової мети, зате забезпечив нас швидким голом команди з Одеси. Захисники «Колоса» вже під час першої подачі кутового з лівого флангу від Кравченка посеред тайму проґавили на ближній стійці Селіна, і той головою забив перший за більш ніж десять років м’яч у матчі УПЛ.

Доволі сміливий та цікавий початок гри від команди Романа Григорчука надалі прогнозовано поступово перетворився на утримання комфортного рахунку, тоді як суперники за першу половину гри виключно ознайомлювались із простором перед чужим штрафним. Загострити гру в передній лінії Вишняк після перерви випустив нападника Дениса Безбородька, проте той одразу схопив попередження в боротьбі проти захисника, тож надалі був лишень блідою тінню самого себе.

Жваво команди почали грати лише під фінальний свисток, коли тренери нарешті почали робити масовані перестановки. Якісно їхні дії гру жодним чином не змінили через помітний брак кадрів із обох сторін, проте футболісти хоча б отримали ковток свіжого повітря перед вирішальним відтинком ігрового часу.

Дуже потрібна була павза для півзахисника «Чорноморця» Сергія Кравченка, проте його вчасно не змінили, і досвідчений капітан на 72 хвилині необачно вступив у боротьбу проти Смирного в самому центрі власного штрафного. Арбітр призначив пенальті, а Оріховський посереднім ударом трохи лівіше від центру воріт зрівняв рахунок. Із таким результатом у підсумку зголосились обидві сторони, а на завершення додаткового часу Сергій Мякушко ще й дістав друге попередження за черговий фол у боротьбі, тож кадровий потенціал команди Вишняка ще трохи схуд.

У наступному турі ковалівський «Колос» гратиме вдома проти рівненського «Вересу», а одеський «Чорноморець» гостюватиме в дніпровського «Дніпра-1».

Українська Прем'єр-ліга. 9-й тур.

«Колос» – «Чорноморець» - 1:1

Оріховський, 72 (пен.) – Селін, 20

Чоботенко, 35, Безбородько, 48, Мякушко, 63, Смирний, 89 – Брагару, 53, Кузик, 69, Філі, 90

Мякушко, 90+4 (друге попередження)

«Колос»: Волинець – Ємець, Чоботенко, Новак, Золотов – Мілько (Ісаєнко, 68) – Мякушко, Смирний, Болбат (Оріховський, 58), Ільїн (Д. Кузик, 81) – Попов (Безбородько, 46).

«Чорноморець»: Непогодов – Селін, Джеймс, Єрмаков, Путря – Кравченко, Політило – Брагару, Наумець (Бадібанга, 73), О. Кузик (Штогрін, 73) – Юсов (Гладкий, 73).

Запасні: Варакута, Білий, Бобко, Петько, Салюк, Кубемба, Литвиненко, Войтіховський.

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро).

Стадіон: «Колос» (с. Ковалівка).

Удари (у площину): 8 (2) – 3 (1)
Кутові: 3 – 4
Офсайди: 0 – 0.

КОЛОС - ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 14°C

Події матчу

71’
ГОЛ ! З пенальті забив Павло Оріховський (Колос К).
20’
ГОЛ ! М'яч забив Євген Селін (Чорноморець).
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
a.fedorenko1953
Краві заплатили за таке пенальті. Досвідчений  гравець має розуміти наслідки своїх дій. Він і в Дніпрі фокуси такі "випадково" показував і багато балакав перед мікофоном.