Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 жовтня 2022, 03:28
1389
1

Знову без нічиєї. Зоря в Рівному мінімально здолала Верес

Завдяки голу Антюха луганська команда обійшла конкурента у турнірній таблиці

| Оновлено 24 жовтня 2022, 03:28
1389
1
Знову без нічиєї. Зоря в Рівному мінімально здолала Верес
УПЛ

До цього матчу команди провели між собою десять ігор. Жодної нічиєї арбітри в них не фіксували - шість перемог у «Вереса» та чотири у «Зорі». Перед матчем команди йшли одна за другою в турнірній таблиці і в разі успіху могли залишити конкурента позаду.

Проте вперед відразу ніхто не побіг. Йшла академічна гра з розхитуванням захисту суперника та ставка на закидання вперед або індивідуальні дії гравців. Ні один фактор, ні інший не спрацював, тому найнебезпечніший момент в першому таймі виник на рівному місці. Бутко недбало віддавав назад Мацапурі, м'яч перехопив Дахновський, але навиків центрфорварда явно забракло - обігравши воротаря, гравець «Вереса» відразу не пробив по порожніх воротах, а потім вже було пізно.

Фото - УПЛ

Статистики нарахували в таймі по три удари від кожної команди, але тільки один з них був у площину воріт. Та й то - чисто формально, оскільки Кучеров легенько пробив здалеку в руки Мацапурі.

А от другий тайм вийшов цікавішим. Геннадій Пасіч зліва став більше брати гру на себе, явних дивідендів це не приносило, але гра пожвавилася. Найнебезпечнішим був момент Геннадія, коли той після стінки з Гайдучиком був на ударній позиції, але відпустив від себе м'яч.

Фото - УПЛ

Стандарти в таких іграх виходять на перший план, проте сьогодні цього не сталося. А єдиний гол відбувся після заміни - Денис Антюх вийшов на поле замість Нагнойного, трохи звик до гри і видав феноменальний рейд. Якби таке забігання було зроблено умовним Мбаппе чи Вінісіусом, спортивні ЗМІ масово смакували б гол. Денис зі своєї половини пробіг з м'ячем до чужого штрафного і вирішив бити метрів з вісімнадцяти, влучив у ногу Вовченка - Когут був безсилий. 0:1. Антюх, мабуть, вже призабув, як це - забивати, оскільки востаннє відзначався у воротах суперників, коли ще грав за ковалівський «Колос».

Пасивний сьогодні на тренерській лавці Юрій Вірт кинувся рятувати гру, емоційно підганяючи своїх гравців. Ті таки зуміли забити гол, проте з офсайду, який підтвердився на повторі. Навала на ворота луганської команди, звичайно, відбулася, проте рахунок не змінився. Та й явних шансів забити «Верес» не мав.

Фото - УПЛ

Після цього матчу «Зоря» обійшла «Верес» у турнірній таблиці та стала четвертою. В наступному турі команди зіграють з «Колосом» та «Металістом 1925» відповідно.

Українська Прем'єр-ліга. 9 тур.

«Верес» - «Зоря» - 0:1.

Антюх, 73.

Вовченко, 14, Г. Пасіч, 56 - Нагнойний, 37, Данченко, 75.

«Верес»: Когут – Є. Пасіч, Вовченко, Курко, Гагун – Кучеров, Кльоц, С. Шарай (Лебеденко, 71) – Г. Пасіч (В. Шарай, 78), Гайдучик (М. Шестаков, 71), Дахновський (Сергійчук, 71).

«Зоря»: Мацапура – Бутко, Батагов, Імереков, Данченко – Шахов, Чурко (Мишньов, 76), Булеца (Бражко, 65) – Русин (Хлань, 88), Нагнойний (Антюх, 65), Кирюханцев (Луньов, 76).

Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ).

Стадіон: «Авангард» (Рівне).

ВЕРЕС - ЗОРЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

73’
ГОЛ ! М'яч забив Денис Антюх (Зоря).
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 10 травня 2024, 15:30 96
Шахтар – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Поєдинок головних претендентів на золоті медалі проходитиме на «Арені-Львів»

ОФІЦІЙНО. Стало відомо, де Жирона гратиме домашні матчі ЛЧ
Футбол | 10 травня 2024, 18:08 0
ОФІЦІЙНО. Стало відомо, де Жирона гратиме домашні матчі ЛЧ

УЄФА дозволив «Жироні» грати на рідному «Монтіліві»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sunrise
Скучная, ничейная игра, нехарактерная для Зари. Повезло с рикошетом. Второй матч на 0 радует, но грубые ошибки пока присутствуют, хорошо что меньше стало. 
Не понравилось что проиграли борьбу и подборы, Верес лучше располагался позиционно.