Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 жовтня 2022, 12:48
933
0

Верес – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Команді ван Леувена ставати на заваді зараз небажано

| Оновлено 23 жовтня 2022, 12:48
933
0
Верес – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
НК Верес

У неділю, 23 жовтня, у Рівному на стадіоні «Авангарді» відбудеться матч дев'ятого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють рівненський «Верес» та луганська «Зоря». Стартовий свисток рефері Олександра Дерда з Чорноморська прозвучить о 13:00 за київським часом.

Верес


За роки своєї присутності серед найсильніших команд країни рівненський «Верес» під керівництвом Юрія Вірта привчив нас до максимально стриманого футболу, який іноді дозволяє команді досягати несподіваних результатів. Поточний розіграш «червоно-чорні» починали за досить важких умов – домашня арена ще не була до кінця реконструйована, на що, зрозуміло, вплинула повномасштабна агресія проти України, тому рівненцям довелося грати будь-де, лише поза межами дому, хоча формально на таку можливість вони дуже покладалися ще на початку календарного року.

При цьому «Верес» примудрявся перемагати. Успіх у стартовій грі проти «Чорноморця» (1:0) змусив нас освіжити у пам'яті старий-добрий колектив Вірта та його фірмовий стиль, проте наступний успіх проти «Ворскли» (2:1), навіть без урахування жахливої форми команди Віктора Скрипника на старті сезону, був достатньо несподіваним. Повторити фокус із «Дніпром-1» надалі не вийшло (0:2), проте безпрограшна серія знову почалася у матчі проти «Кривбасу» (1:0). А ось далі «Верес» почало відверто лихоманити, і лише перемогою наді «Львовом» (3:1) посеред поточного тижня футболісти Вірта розірвали ланцюжок із трьох матчів проти команд середньої руки, «Руху», «Металіста» та «Минаю», без перемог.

Зоря


Що ж до луганської «Зорі», то зайвий раз команді Патріка ван Леувена не варто нагадувати про «румунську» ганьбу в Лізі конференцій УЄФА, та й самі «мужики» потім відновили репутацію трьома перемогами на поспіль у стартових турах чемпіонату, тоді як серед переможених суперників були присутні київське «Динамо» (3:2) та полтавська «Ворскла» (3:1). Однак варто було «Зорі» знову влетіти відносно слабшому супернику в особі львівського «Руху» (1:3), як результати команди пішли спадною кривою прямо до потужного ляпаса​​ від «Дніпра-1» минулими вихідними (0:3).

Такі великі поразки, як бачимо, працюють по відношенню до команди ван Леувена виключно як дефібрилятор. Посеред тижня одеський «Чорноморець» отримав свої чотири голи (4:0), і тепер «Верес» повинен замислитись над тим, як би не повторити участь тих самих «Львова» (3:2) та «Динамо», що потрапили під каток «Зорі», що набрала хід на тлі нищівної поразки. А досвід великих перемог над майбутніми суперниками команди з Луганська має досить свіжий. Та й загалом вони рідко дозволяють рівненцям чіплятись за очки в особистих протистояннях.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Вереса» та «Зорі» раніше перетиналися 14 разів у рамках УПЛ, Кубка України та Першої ліги. Є невелика перевага за кількістю перемог з боку однієї з команд – 7 успішних ігор для «Зорі», 1 нічия, 6 перемог «Вереса». Востаннє суперники грали в офіційному матчі восени минулого року – матч у Запоріжжі завершився перемогою «Зорі» з рахунком 3:0. За господарів усіма трьома голами відзначився Захеді Шахаб.

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане уродженець Одеської області Олександр Дердо, який на своєму рахунку вже має матч у рамках поточного розіграшу «елітного» дивізіону. Боковими рефері стануть Валентин Куцев та Тарас Клименко, а резервним арбітром відпрацює Володимир Новохатній. Дердо має досвід проведення матчів за участю «Вереса» в УПЛ – 3 зустрічі (1 перемога, 2 поразки, одна з яких відбулася в поточному сезоні проти «Дніпра-1» (0:2)), а з «Зорею» він перетинався 15 разів – 5 перемог, 4 нічиї та 6 поразок.

Орієнтовні склади


«Верес: Когут – Є. Пасіч, Вовченко, Курко, Гагун – Кучеров – Г. Пасіч, С. Шарай, Кльоц, С. Шестаков – Сергійчук.

«Зоря»: Мацапура – ​​Бутко, Батагов, Імереков, Данченко – Бражко, Шахов – Крістіан, Булеца, Кирюханцев – Русин.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що гості будуть ближчими до перемоги за недостатньо результативного футболу. Нашою ставкою буде позиція – «Зоря» не програє і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 1.82 за лінією Parimatch.

23 жовтня, неділя

«Верес» – «Зоря»
Рівне. «Авангард». 13:00
Пряма ТБ-трансляція – платформа Setanta Sports
ВЕРЕС – ЗАРЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ, Україна)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch
  • 3.75
  • 3.60
  • 1.97
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 3.72
  • 3.60
  • 1.99
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ман Юнайтед – Шеффілд – 4:2. Рятівний дубль Бруну. Відео голів та огляд
Футбол | 25 квітня 2024, 04:18 0
Ман Юнайтед – Шеффілд – 4:2. Рятівний дубль Бруну. Відео голів та огляд

Дивіться відеоогляд перенесеного матчу 29 туру АПЛ

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.