Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 жовтня 2022, 14:52
2291
5

Рух – Дніпро-1. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

У разі перемоги підопічні Олександра Кучера можуть зміцнити своє лідируюче становище

| Оновлено 16 жовтня 2022, 14:52
2291
5
Рух – Дніпро-1. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Дніпро-1

Лідери української Прем'єр-Ліги футболісти «Дніпра-1» в поєдинку 7-го туру зіграють у Львові з місцевим «Рухом». Гра проходитиме на стадіоні «Україна». Якщо гості зможуть досягти позитивного результату, то вони зможуть зміцнити своє становище в турнірній таблиці.

Рух

Львів'яни стартували у новому чемпіонаті країни явно не так, як хотілося б керівництву клубу та вболівальникам. У шести матчах «Рух» зазнав чотирьох поразок і лише в четвертому турі зумів здобути перемогу над луганською «Зорею» з рахунком 3:1.

Дуже слабко поки що виглядає у підопічних Леоніда Кучука група атаки. Адже за винятком виграного поєдинку в решті п'яти матчів футболісти «Руху» забили лише три голи. Звичайно ж, з такими показниками дуже складно розраховувати на позитивний результат та набрані очки.

З іншого боку, тренерський штаб «Руху» має турбувати й гра в обороні, оскільки команда пропускала у кожному з раніше проведених матчів. Ось і у попередньому турі львів'яни програли «Динамо» з великим рахунком 0:3. Тому, враховуючи, який напад на даний момент у майбутнього суперника («Дніпро-1» забив 14 голів, більше, ніж у будь-якої іншої команди), господарі поля мають дуже постаратися, щоб зберегти власні ворота у недоторканності.

Дніпро-1

Дніпряни розпочали турнір з другого туру та одразу ж показали, що цього сезону вони мають намір боротися за найвищі місця. Обігравши київських динамівців з рахунком 3:0, підопічні Олександра Кучера продовжили свою виграшну серію, довівши її до п'яти матчів. При цьому «Дніпро-1» залишається єдиною командою в чемпіонаті, яка поки що не пропускала голи у свої ворота.

Минулого тижня футболісти з Дніпра порадували українських вболівальників ще й виїзною перемогою у Лізі Конференцій над непоступливим «Вадуцем» із Ліхтенштейну з рахунком 2:1. Вирішальний м'яч вже у компенсований час забив Артем Довбик.

Вже протягом сезону помітно, як «Дніпро-1» зміцнює свій склад. Явно до двору припали легіонери. Це бразильський воротар Валеф, французький захисник Амаш, його співвітчизник півзахисник Балулі та аргентинський хавбек Бланко. Усі вони вже стають провідними гравцями дніпровського клубу. Плюс, звичайно, плеяда футболістів з українським паспортом, які доповнюють ігровий ансамбль. Йдеться насамперед про таких гравців як Довбик, Пихальонок, Сарапій, Адамюк, Сваток, Бабенко, Гуцуляк та інші. Тож такій команді цілком під силу поборотися за медалі чемпіонату.

Статистика матчів

На рівні української Прем'єр-Ліги суперники провели 3 матчі. У кожної команди поки що по одній перемозі і один раз була зафіксована нічия 1:1. Попередня гра між «Рухом» та «Дніпром-1» у сезоні 2021-2022 років проходила у Дніпрі та завершилася перемогою господарів поля з рахунком 2:0. Голи забили Ігнатенко та Назаренко.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Паньків, Лях, Дідик, Слюсар, Роман, Сапуга, Довгий, Соломон-Отабор, Таллес, Б.Бойчук, Клімчук

«Дніпро-1»: Валеф, Амаш, Сарапій, Сваток, Адамюк, Бабенко, Пихальонок, Гуцуляк, Балулі, Бланко, Довбик

Прогноз на протистояння:

«Дніпро-1» буде явним фаворитом у матчі з «Рухом». Ставимо на перемогу підопічних Олександра Кучера з рахунком 2:0.

16 жовтня, неділя

«Рух» – «Дніпро-1»
Львів. Стадіон «Україна». 15:00
ТБ-трансляція на телеканалі «УНІАН»
РУХ - ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр – Юрій Іванов (Донецька область)
Прогноз Sport.ua – 0:2
Parimatch
  • 5.40
  • 4.40
  • 1.55
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 5.45
  • 4.40
  • 1.57
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
⬆️
И в чью голову пришло играть два матча подряд во Львове???
Они точно знают что тревог не будет или  будут с ними играть до утра?
Gargantua
Рух ТМ 0.5
max max
рух выиграет. болельщик днепра
witcher_rr
Рух відсмок..че.Просто без варіантів