Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 жовтня 2022, 04:16
9783
4

Матч із двома вилученнями. Рух у меншості не вистояв проти Дніпра-1

Команда Олександра Кучера вперше в сезоні УПЛ пропустила у власні ворота

| Оновлено 17 жовтня 2022, 04:16
9783
4
Матч із двома вилученнями. Рух у меншості не вистояв проти Дніпра-1
УПЛ

Порівняно з минулим туром головний тренер «Руху» Леонід Кучук вирішив не робити змін у стартовому складі своїх підопічних. У складі дніпрян Олександр Кучер зробив дві ротації: замість Бланко і Амаша на поле вийшли Горбунов та Громов, для якого це був 250-й матч в УПЛ.

Перший небезпечний момент гри виник біля воріт «Руху», коли Паньків намагався перехопити флангову передачу, не зумів приборкати м’яча, але захисники підстрахували свого капітана. У свою чергу, рухівці провели швидку контратаку, яка завершилася ударом Климчука в дальній кут. Валеф відбив м’яч на Довгого, але в Олексія удар не вийшов і бразильський воротар майже на лінії воріт ліквідував загрозу.

Дніпряни відповіли також небезпечною атакою, які дальнім ударом намагався завершити вихованець львівського футболу Гуцуляк, але м’яч прошмигнув над поперечиною воріт. Натомість рухівці таки зуміли забити перший (!) з початку чемпіонату гол у ворота «Дніпра-1». Бойчук з правого краю зробив передачу вздовж воріт і Довгий у боротьбі з Гуцуляком зумів проштовхнути м’яч у сітку воріт. Для Довгого це був 15-й гол в УПЛ, в тому числі 1-й у складі «Руху». Загалом серія «Дніпра-1» без пропусків голів у чемпіонатах тривала впродовж рекордних для клубу 648-ми хвилин.

Гості активно намагалися зрівняти рахунок і наприкінці тайму створили гольовий момент. Піхальонок навісив з правого краю на Громова, який перебував у воротарському майданчику, але Артема на мить випередив Роман. І все ж дніпряни згодом таки забили гол. Громов у боротьбі з Дідиком опинився на газоні і арбітр Іванов вказав на «позначку». Довбик 8-й раз в чемпіонатах виконував 11-метровий удар і забив 6-й гол.

На початку другого тайму господарі поля вдруге у матчі повели в рахунку. Після флангової передачі Соломона невдало вибив м’яч Адамюк і кращий бомбардир «Руху» Таллес ударом сходу влучно пробив повз свого земляка Валефа. Згодом рухівці залишилися в меншості, бо після двох попереджень був вилучений з поля Роман, причому вперше в УПЛ – у 10-й грі.

І лідер чемпіонату швидко матеріалізував свою чисельну перевагу у забитий гол. Після передачі Піхальонка Гуцуляк красиво пробив головою в дальній кут. Дніпряни продовжували більше контролювати м’яч і активно шукали шляхи взяття воріт суперника. Проте моментів тривалий час не виникало. Можна відзначити потужний дальній удар Піхальонка, але м’яч рикошетом від захисника пролетів вище воріт.

Чергова атака гостей завершилася порушенням правил зі сторони Слюсара проти Когута і захиснику «Руху» також довелося побачити перед собою червону картку і також вперше в УПЛ - у 8-й грі. Натиск на ворота господарів поля все більше наростав. Одну з атак завершував дальнім ударом Танчик, але пробив у руки Паньківу. І все ж на 5-й (!) компенсованій хвилині матчу Логінов зумів замкнути флангову передачу Горбунова.

В підсумку на стадіоні «Україна» дніпряни здобули вольову вікторію і збільшили переможну клубну рекордну серію в УПЛ до 12-ти ігор. Пропускний же серіал «Руху» триває в чемпіонатах 8 ігор, що стало повторення клубного рекорду «жовто-чорних».

Українська Прем'єр-ліга. 7-й тур.

«Рух» – «Дніпро-1» - 2:3

Довгий, 30, Таллес, 52 – Довбик, 45+1 (пен.), Гуцуляк, 59, Логінов, 90+5

Роман, 28, Слюсар, 39 – Сваток, 14, Адамюк, 38, Бабенко, 46, Назаренко, 90+2

Роман, 58 (друге попередження), Слюсар, 77 (друге попередження)

«Рух»: Паньків – Лях, Дідик, Слюсар, Роман – Сапуга, Довгий – Соломон-Отабор (Руніч, 87), Таллес (Мисик, 65), Б. Бойчук (Карабін, 90+2) – Климчук.

«Дніпро-1»: Макс Валеф – Горбунов, Сваток, Сарапій, Адамюк (Назаренко, 56) – Рубчинський (Когут, 67), Бабенко – Громов (Танчик, 55), Піхальонок (Логінов, 87), Гуцуляк – Довбик.

Арбітр: Юрій Іванов (Макіївка).

Стадіон: «Україна» (Львів).

Удари (у площину): 4 (4) – 13 (6)
Кутові: 0 – 10
Оффсайди: 2 – 0.

РУХ - ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 18°C

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Сергій Логінов (Дніпро-1).
78’
Denys Valentynovych Slyusar (Рух Львів) отримує червону картку.
59’
ГОЛ ! М'яч забив Олексій Гуцуляк (Дніпро-1).
58’
Vitaliy Roman (Рух Львів) отримує червону картку.
52’
ГОЛ ! М'яч забив Бренер Таллес (Рух Львів).
45’
ГОЛ ! З пенальті забив Артем Довбик (Дніпро-1).
31’
ГОЛ ! М'яч забив Олексій Довгий (Рух Львів).
Оцініть матеріал
(76)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала
Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3
Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pavlo Pasichnyk
Де совість, честь, гідність, професіоналізм суддів матчу ?... їх немає... є окозамилювання, корупція, фальш, брехня, підкуп, деградація, казнокрадство...
Алексей Степанов
Вот посмотрел очередной матч Днепра-1, игры нет, в каких то отрезках есть борьба, но игры нет! Есть кучер (тренеришка) вечно плюющий на бровке и бегающий красников по бровке! Это все. Рух выглядел достойно и такого результата не заслуживал. Пенальти на громове, высосали из пальца (данный футболист уровня первой лиги, бей вперед, результат прейдет)!