Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 14 жовтня 2022, 11:44
11114
22

Дніпро-1 вирвав перемогу у Вадуца

Відверто погана гра все ж закінчилася з потрібним дніпрянам результатом

| Оновлено 14 жовтня 2022, 11:44
11114
22
Дніпро-1 вирвав перемогу у Вадуца
СК Дніпро-1

Навіть на самому початку сезону можна віднайти парадокси в результатах виступів окремих команд, що повною мірою відображало порівняння гри дніпровського «Дніпра-1» на внутрішній та міжнародний аренах. У рамках української Прем’єр-ліги колектив Олександра Кучера був узагалі невразливим – п’ять поспіль перемог за жодного пропущеного голу та 14 результативними пострілам. А ось у Лізі конференцій УЄФА справи для одного з трьох наших представників були вже не настільки успішні.

Нідерландський АЗ Алкмар не відчув конкуренції в першому колі, тож дніпрянам перед четвертим туром залишалось вирішувати виключно питання щодо власного майбутнього в боротьбі за другу сходинку. Відмінною нагодою зняти зайву напругу в турнірній таблиці виглядала зустріч на полі ліхтенштейнського «Вадуца», проте лишень за тієї умови, якби СК тиждень тому не прогорів на недооцінці суперників, зігравши проти представників Другої ліги Швейцарії внічию (2:2).

Першим моментом, на який варто було звернути увагу в грі на «Райнпарк Штадіоні», був дощ, який спочатку потрохи накрапував десь на задньому тлі, а потім чимдуж припустився перед перервою. Відповідно до обсягу опадів на стадіоні, змінювались і швидкості в нашій грі. «Дніпро-1» дав трохи пограти суперникам із м’ячем на власній половині, ті встигли створити лише авантюрний постріл із центру поля від Фоссо, який не спіймав на несподіванці Валефа, після чого гості перейшли до власних атакувальних дій.

Із занадто великим натхненням підійшов колектив Кучера до завантаження передач до чужого штрафного, роблячи їх складнішими з кожним новим кроком, тоді як вистачило б одного лишень несподіваного дальнього пострілу, наприклад, від Амаша з центральної зони перед штрафним на 25 хвилині, щоб голкіпер суперників припустився кричущої помилки, а господарі поля пропустили у власні ворота.

Шкода, що дніпряни ще до цього давали опонентам створювати всередині власного штрафного перспективні моменти, тож за ще одного входження до володінь Валефа вони там почувались уже як вдома. Растодер на завершення першої півгодини ігрового часу завершив переведення Фера до лівого флангу штрафного пострілом під голкіпера, після чого ми немов би знову опинились посеред перебігу подій матчу тижневої давнини. Як і тоді, перший тайм команди завершили з однаковою кількістю голів у власному активі.

Дивитись на гру дніпрян після перерви було просто боляче. У гостей геть нічого не вдавалось в атакувальних спробах, тоді як біля воріт Валефа постійно виникали якісь незрозумілі пожежі. Можна з упевненістю заявляти, що голкіпер «Дніпра-1» має повне право записати підсумковий результат до свого активу, бо така кількість сейвів у критичних ситуаціях подекуди викликала навіть невеличкий подив на тлі невдалого початку виступів цього гравця в складі дніпрян.

Проте зрештою команда Кучера спромоглась провести разючу атаку на початку компенсованого часу, яка завершилась подачею Танчика з правого флангу та влучним ударом головою від Довбика в фактично поодинокій ситуації всередині чужого штрафного в другому таймі. Настільки вистражданий успіх геть затьмарив розум лавці для запасних гостей, через що в останні секунди до фінального свистка оператори ловили виключно плани з реакцією спортивного директора команди Євгена Краснікова.

У наступному турі швейцарський «Вадуц» зіграє вдома проти нідерландського АЗ Алкмар, а дніпровський «Дніпро-1» буде зустрічатись в Кошице з кіпрським «Аполлоном».

Ліга конференцій 2022/2023. Група Е. 4 тур.

«Вадуц» (Ліхтенштейн) - «Дніпро-1» (Україна) - 1:2.

Растадер, 30 - Амаш, 25, Довбик, 90+1.

Фоссо, 54 - Бабенко, 63, Громов, 70, Рубчинський, 78, Валеф, 90+4, Танчик, 90+5.

«Вадуц»: Бухель - Фер, Ізік, Джемаїлі, Іодіс - Гоїч - Хаджі (Хаслер, 66), Фоссо (Сасере, 66), Доброс, Джокич (Зуттер, 87) - Растодер (Чічек, 76).

«Дніпро-1»: Валеф - Адамюк, Сваток, Сарапій, Амаш - Бабенко (Рубчинський, 76) - Гуцуляк (Громов, 60), Піхальонок (Горбунов, 83), Балулі (Танчик, 60), Бланко (Когут, 83) - Довбик.

Арбітр: Маріан Барбу (Румунія).

Стадіон: «Райнпарк» (Вадуц, Ліхтенштейн).

ВАДУЦ - ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Артем Довбик (Дніпро-1).
30’
ГОЛ ! М'яч забив Ельмін Растодер (Вадуц).
25’
ГОЛ ! М'яч забив Яніс Амаш (Дніпро-1).
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Иван Иванов
Карма укр-футболу должок вернула за Реал
Sunrise
Ну вот, а говорили что наши только пропускать умеют в концовке)
Вадуц знатно отвозил Днепр-1, а я ещё после жеребьевки просил не закидывать их шапками. Ну хорошо что фарт был на нашей стороне. 
Макс Максов
Другий тайм, просто жах... Але деколи і нашим має щастити, на останніх хвилинах! Довбик красень, завис в повітрі як Кріштіану! П.С. Падіння Краснікова під час святкування, повинно увійти в хайлайти)
Maks_krot
Победа главное  есть результат ,ну по игре унылое г....с каким-то вадуцом.Ну игра  забывается результат остаётся.Сейчас главное победы и  очки в копилку в такое трудное для страны время. 
Pasha007
Головне перемога і коеф...
FC Liverpool Best!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Наконец-то повезло... Грешным делом думал, что в концовке Вадуц нам отгрузит парочку, но наши выстояли.... и наказали. Не удивлюсь, если Днепр станет чемпионом Украины.
Nikas
 Шахтер Реал не дожал и пропустил  а Вадуцу вернулось последние минуты
Лавочкин
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
nick07
МОЛОДЦІ!!!!
Хоча звісно що гра була колгоспна, але хоча б прагнули грати і виграти.
Ну і в наступній грі варто вирішувати питання євровесни
Mamay
Повне дно шо Динамо шо Дніпро два паса не можуть звязати, неможливо дивитись 
roman75zpr
Всё логично! - нам очки надо...и положительные эмоции
misastefanko
У ТК ми опустились на 16 те місце.Сезон24/25 можемо розпочати з 4 клубами!!!
K_Sarioglo@i.ua
Ну хоч ці не підвели на відміну Дна.
FC Liverpool Best!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил