Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 14 жовтня 2022, 16:33
4982
9

Олександр КУЧЕР: «Валідол? Та ще й який!»

Головний тренер «Дніпра-1» – про перемогу у компенсований час

| Оновлено 14 жовтня 2022, 16:33
4982
9
Олександр КУЧЕР: «Валідол? Та ще й який!»
СК Дніпро-1. Олександр Кучер

Головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер прокоментував перемогу над «Вадуцом» (2:1) у матчі четвертого туру групового раунду Ліги конференцій.

– Валідол, Олександре Миколайовичу?
– (посміхаючись) Та ще й який! Важка гра, звичайно, вийшла. У першому таймі все непогано виходило до забитого голу. Але швидко пропустили. У другому таймі було занадто багато браку, особливо при виході з оборони. Дуже часто обрізалися, і через це було багато моментів біля наших воріт. «Вадуц» – агресивна команда, і вона дуже добре зіграла. В них були моменти, але ми забили дуже потрібний гол, здобули результат, завоювали три очки. Це дуже тішить, адже залишаємось конкурентоздатними у турнірній боротьбі. Звичайно, ще розберемо цей матч, поговоримо з гравцями. Була важка гра, хлопці втомилися. Ми багато часу проводимо у дорозі, не завжди встигаємо як слід відновлюватися, через що накопичується втома. А через два дні в нас знову гра, тож будемо готуватися далі.

– Чи знали перед матчем, що перемога «Аполлона» загострила турнірну боротьбу у групі?
– Ми все розуміли. Але це футбол, є результат, і це наразі найголовніше. Такі матчі забирають дуже багато нервових клітин, але переможна розв’язка надає нових сил, емоційно дуже позитивно впливає. Тому особливо тішить, що змогли забити та перемогти.

– На стадіоні була дуже гарна підтримка українських вболівальників. Напевно, і уявити не могли, що в такій країні на стадіон прийдуть стільки наших співвітчизників?
– Звичайно, дуже приємно було побачити стільки вболівальників, які нас підтримували. Ми їх чули та бачили, що надавало сил. Добре, що вдалося перемогти та віддячити їм за таку палку підтримку. Велика їм подяка!

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ліверпулю доведеться заплатити за нового коуча солідну суму відступних
Футбол | 25 квітня 2024, 19:19 0
Ліверпулю доведеться заплатити за нового коуча солідну суму відступних

Арне Слот близький до того, щоб стати наступником Юргена Клоппа

Йожеф САБО: «Мудрик своєю грою за Челсі зробив антирекламу нашим гравцям»
Футбол | 25 квітня 2024, 15:58 16
Йожеф САБО: «Мудрик своєю грою за Челсі зробив антирекламу нашим гравцям»

Колишній тренер збірної України оцінив рівень деяких українських футболістів

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
Створювати проблеми на рівному місці - це в ДНК наших клубів і збірної! Як можна розбити значно сильнішу Зорю і мучитися з карликом з Люксембургу?... Але всрати все на старті зі слабаками, а потім намагатися наздогнати на фініші з сильними - це наш стиль !  Дніпро - з перемогою! Пробуйте хо ча б ви з кротами рейтинг підтримувати, раз столичні мажори повністю зімпотентились!
suforza1921
Перемога, але гра з тих, які ліпше забути. Як на мене, у Дніпра проблема у тренері. Гравці значно вище класом, ніж у аутсайдера другої швейцарської ліги, але немає командної гри, тактики, фізичної витривалості. Звідти купа технічного браку і непорозумінь між гравцями на полі. Гра бий-біжи. Однозначно, дніпрянам треба інший тренер, бо того набору гравців, що вони мають, для Ліги конференцій вистачає.Красніков радів перемозі над клубом з Ліхтенштейну так, ніби Лігу чемпіонів виграли. Показовий момент)
aleks8-48
Если команда второй швейцарской лиги играет на равных,а по игре даже переигрывает лидера УПЛ,то напрашивется вывод,что уровень этих двух лиг приблизительно одинаков?
Partia Dantes
Незрозуміло взагалі, що робиться на тактичних заняттях тренерським штабом. В другому матчі поспіль з тією ж командою ті ж катастрофічні помилки. Другий тайм, в якому гроза грандів  ФК "Вадуц" з підвалів другої швейцарської ліги, просто знищив дніпрян (на хвилину 0 пропущених і перше місце в УПЛ - це відповідь на рівень нинішньої УПЛ). Банальне бий-біжи (привіт Кучеру за тактику) в виконанні дніпра, після 1-2 передачі призводило до просто фатальних обрізок і провалів в обороні. Розриви в компактності команди як при атаці, так і в обороні, гравці не розуміли один дного - показовий момент коли воротар залишається в воротах, а захисник надіється, що той побіжить. Відскок для дніпрян і пнефарт для Ліхтенштейну.
Andr_Egor
Виграли у Ліхтенштейна на 91 хвилині... Радість та яка... Друга ліга Швейцарії.