Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 жовтня 2022, 20:42
1013
0

Забули про голи. Колос та Інгулець розійшлись миром

Команда Сергія Лавриненка змарнувала шосту спробу здобути перемогу в новому сезоні

| Оновлено 07 жовтня 2022, 20:42
1013
0
Забули про голи. Колос та Інгулець розійшлись миром
УПЛ

Запеклі протистояння міжнародного клубного футболу супроводжували черговий тиждень для вболівальників зі всіх куточків Європи, однак із наближенням вікенду ми знову повертались до буденних справ національних змагань для кожної з країн. Українська Прем’єр-ліга в цьому плані не була виключенням, тому запрошувала своїх команд-учасниць до протистоянь у рамках шостого туру нового сезону.

«Колос» та петрівський «Інгулець» були одними з тих, хто задавав темп усім ігровим вихідним своїм матчем у Ковалівці, який дехто навіть уже встиг прозвати «сільським дербі», бо обидві команди представляли населені пункти саме такого типу. Незважаючи на певну принциповість цієї зустрічі, поточний стан справ для обох колективів був фактично протилежним, і в той час як футболісти Ярослава Вишняка бажали знову повернутись на першу сходинку турнірної таблиці, гравці Сергія Лавриненка мали лишень обережні сподівання щодо здобуття дебютної перемоги в новому футбольному році.

Проте з такою грою, яку продемонстрували «Колос» та «Інгулець» у першому таймі звітної дуелі, марно взагалі на щось розраховувати. Почергове володіння м’ячем у центрі поля з першою спробою спрямувати м’яч у бік бодай якихось воріт лише після 25 хвилини – із таким доробком була дуже доречною майже повна відсутність глядачів на трибунах. Команди пересувались полем дуже мляво, а на двох вони створили лише удар головою Безбородька з близької дистанції перед самою перервою, але голкіпер Кучер не дав стану справ на табло зазнати змін.

Більш потужний кадровий резерв був саме за господарями поля, однак першу заміну в матчі зробили гості, що також мало б нам свідчити багато про що. Футбол у другому таймі змінився лишень у тому плані, що команди трохи частіше почали бити по воротах один одного, проте ефективністю ці постріли не відзначались. Тренерські штаби щось намагались із цим зробити шляхом ротації під завісу зустрічі, проте інколи гра мало не зупинялась, хоча й обом командам потрібно було робити вирішальний крок.

У наступному турі ковалівський «Колос» гратиме в гостях проти луганської «Зорі», а петрівський «Інгулець» на виїзді протистоятиме дніпровському «Дніпру-1».

Українська Прем'єр-ліга. 6-й тур.

«Колос» – «Інгулець» - 0:0

Чорноморець, 44, Оріховський, 66, Зозуля, 67, Лисенко, 81, Мілько, 90+1 – Ченбай, 57, Саків, 67, Кухарук, 74

«Колос»: Волинець – Чорноморець, Чоботенко, Новак, Зозуля – Оріховський (Ісаєнко, 88), Мілько – Мякушко, Смирний (Ільїн, 64), Болбат (Попов, 65) – Безбородько (Лисенко, 79).

«Інгулець»: Кучер – Смоляков (Кравчук, 71), Ченбай, Павлов, Нагієв (Сітало, 46) – Саків, Кучеренко – Сидоренко, Кухарук (Клименко, 77), Одарюк (Марусич, 78) – Запорожець.

Арбітр: Анатолій Абдула (Харків, Україна).

Стадіон: «Колос» (с. Ковалівка).

Удари (у площину): 7 (4) – 4 (3)
Кутові: 3 – 1
Офсайди: 2 – 2.

КОЛОС - ІНГУЛЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 14°C

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.