Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 жовтня 2022, 16:38
615
1

Колос – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Колишній лідер протистоятиме одному з аутсайдерів

| Оновлено 07 жовтня 2022, 16:38
615
1
Колос – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Колос Ковалівка

У п'ятницю, 7 жовтня, у селі Ковалівка на стадіоні «Колос» відбудеться матч шостого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють ковалівський «Колос» та петровський «Інгулець». Стартовий свисток рефері прозвучить о 17:00 за київським часом.

Колос


Перебування ковалівського «Колосу» на вершині турнірної таблиці української Прем'єр-ліги виявилося досить швидкоплинним, і завершилось поразкою від харківського «Металіста 1925» тижневої давнини (0:2). Виходячи з інтерв'ю головного тренера «ковалівців» Ярослава Вишняка після тієї гри, можна було дійти невтішного висновку, що його команда просто раптово занадто сильно перенервувала, що й спричинило негативні наслідки. Чи так це насправді – покаже майбутня гра, у якій «чорно-білим» доведеться зустрічатися з геть не найуспішнішим колективом країни.

Від початку сезону футболісти Вишняка тягнули за собою безпрограшну серію, яка для топ-команд нашої країни могла б здатися доволі нетривалою – усього чотири матчі, проте для «Колоса» це було солідне досягнення. Єдине, що викликало у такій ситуації запитання, це невелика результативність ковалівського клубу, яка зрештою призвела до відсутності голів у грі проти «Металіста 1925». Очевидно, що гра буде перспективною можливістю для «колосків» знову повернутися на вершину, а разом із тим і взяти реванш у суперників, яким вони розгромно програли в товариському матчі під час передсезонної підготовки (0:4).

Інгулець


До речі, та сама значна перемога над ковалівським «Колосом» швидше за все й може вважатися найвищим досягненням команди Сергія Лавриненка на старті нового футбольного року. Петровський «Інгулець» навіть після п'яти зіграних поєдинків продовжує належати до групи команд, які ще жодного разу не здобували перемог у новому сезоні. Таких колективів із кожним наступним туром стає дедалі менше, тому «козаки» повинні брати собі в руки якнайшвидше.

Міжнародна пауза завдовжки майже три тижні жодним чином не допомогла футболістам Лавриненка зібратися перед грою проти полтавської «Ворскли» (0:1). Однак, за прикладом того ж колективу Віктора Скрипника, «Інгулець» тепер може одним махом піднятися на більш привабливі місця над зоною вильоту. «Олександрія», «Металіст», «Чорноморець», «Минай» – виходить, що, окрім «Ворскли», на шляху футболістів із Петрового не траплялося жодного топ-колективу країни. Усього два набрані очки на такому фоні змушують замислитися над багатьма речами.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Колоса» та «Інгульця» раніше перетиналися 14 разів у рамках УПЛ, Кубка України, Першої та Другої ліг. Спостерігається перевага кількості перемог з боку гостей – 5 успішних ігор для «Інгульця», 6 нічиїх, 3 перемоги «Колоса». Востаннє суперники грали в офіційному матчі минулої осені – гра в Петровому завершилася перемогою ковалівців із рахунком 2:0. У гостей забивали Олександр Чорноморець та В'ячеслав Чурко.

Орієнтовні склади


«Колос»: Волинець – Чорноморець, Новак, Гончаренко, Золотов – Оріховський, Мілько – М'якушко, Болбат, Ільїн – Попов.

«Інгулець»: Підківка – Сидоренко, Павлов, Поспєлов, Нагієв – Саків, Кучеренко – Запорожець, Кухарук, Одарюк – В. Близниченко.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що господарі будуть ближчими до перемоги за малорезультативного футболу. Нашою ставкою буде позиція – «Колос» не програє і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 2.50 за лінією Parimatch.

7 жовтня, п'ятниця

«Колос» – «Інгулець»
с. Ковалівка. «Колос». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – платформа Setanta Sports
КОЛОС – ІНГУЛЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:0
Parimatch
  • 1.67
  • 4.10
  • 4.80
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.69
  • 4.10
  • 4.70
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Брайтон – Ман Сіті – 0:4. Як Де Брюйне вперше забив головою. Відео голів
Футбол | 26 квітня 2024, 01:05 1
Брайтон – Ман Сіті – 0:4. Як Де Брюйне вперше забив головою. Відео голів

Дивіться відеоогляд матчу 29-го туру Англійської Прем'єр-ліги

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 04:16 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі наступного сезону

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
по идее Колос должен уверено выиграть