Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:51
91
0

Стратегії ставок на перемогу у футболі

Правила декількох ігрових моделей, які можна використовувати в ставках на футбол

| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:51
91
0
Стратегії ставок на перемогу у футболі

Досить часто перше, з чого починають розміщення футбольних ставок, це парі на те, хто вийде переможцем у матчі. Проти цього не заперечують експерти, але все ж таки вони радять новачкам якнайшвидше вибрати для себе в рамках цього ринку ту чи іншу стратегію, і надалі її дотримуватися. Вони поділилися правилами пари ігрових моделей, які можна використовувати, "вантажачи" на П1 або П2 в лінії.

Ставки на перемогу з мінімальним рахунком

Розрахунок іде на те, що більша частина перемог припадає на домашні для команди поєдинки. І в основному, якщо не брати пари з явним фаворитом і відвертим аутсайдером, виграші приносять мінімальну різницю м'ячів. Тож не дивно, що 1 із найпопулярніших результатів у футбольному світі - це 1-0 на користь господарів стадіону. Саме на це і ставлять у рамках цієї стратегії. Очевидно, що кожна команда хоча б кілька разів у сезоні вдома виграє саме так, а букмекерські контори пропонують на такий рахунок непогані коефіцієнти. Експерти радять обирати ту футбольну лігу, де загалом не найвища результативність, і брати матчі в ній клубу, який розміщений досить високо в турнірній таблиці - тоді коефіцієнти на мінімальну його перемогу будуть вищими. Далі "заряджають" на всі підряд домашні ігри за правилами класичного "наздоганяння": не змінюють варіант для ставки, парі не пройде. А щоб покрити витрати, пов'язані з поразками, потрібно піднімати суму парі. У цьому й небезпека цієї стратегії: так, може трапитися мінімальна перемога вже в 1-2 матчі, але іноді доводиться чекати довго, збільшуючи первинну суму в десятки разів. Але цього можна не допустити, якщо виважено вибирати команду для таких ставок.

Ставка на успіх гостей

Не дарма ті чи інші команди вважаються фаворитами - вони виграють значну частину матчів, особливо вдома. Але все-таки не всі. Бувають ситуації, коли на поле сильної команди приїжджає міцний і мотивований середняк. А у господарів, з тієї чи іншої причини, не буде ключових гравців - не тільки через травми, а, наприклад, у зв'язку з прийдешнім кубковим фіналом або важливим матчем Ліги Чемпіонів, на який бережуть сили. Проаналізувавши склади і освіживши статистику очних зустрічей, гравці можуть спробувати використати парі на те, що цього разу виграють гості. Це не завжди спрацьовує, але такий результат, як правило, отримує вкрай привабливі коефіцієнти на лінії, і в середньостроковій перспективі така тактика може бути прибутковою.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.