Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:54
96
0

Стратегії ставок на хокей

Якими стратегіями користуються беттори?

| Оновлено 16 сiчня 2023, 13:54
96
0
Стратегії ставок на хокей

Хокей вважається, за своєї популярності, вважається видом спорту, який досить складний для аналізу: велика кількість матчів, широкий склад команд, динамічний сезон. І, якщо вже хочеться ставити, все ж вкрай бажано дотримуватися певної стратегії беттінгу, благо, їх розробили на гру з шайбою і м'ячем чимало. Важливо, щоб було ефективно, поєднувати їх із перевіреною фінансовою моделлю, такою, як, наприклад, "флет" (тобто дотримуватися правила виділяти на кожну ставку суворо обмежений номінал, за жодних обставин не змінюючи базового номіналу) або "догон".

Тотал другого періоду

Стратегію використовують, виходячи з думки про те, що середня частина хокейної зустрічі відрізняється і від стартової, і від фінішної. Перед початком цього відрізка команди міняються сторонами майданчика, через що лави запасних стають далі. Через такий нюанс під час зміни гравців зростає ризик позиційних помилок, адже гравцям доводиться долати до лавки дистанцію довшу і, відповідно, витрачати на це більше часу. Ця ситуація сприятлива для ставок "флетом" на "тотал більше", тим більше що хокеїсти вже починають втомлюватися. Гра менш організована, зокрема і в обороні. Гравці починають втрачати позиції і, виправляючи це, отримують дурні вилучення. Цим часто користуються команди, у яких є індивідуально сильні форварди або злагоджена ланка атаки - виходить карати суперника за помилки. Під час відрізка, як правило, непогані котирування виставляються на "більше 1,5" за період. Але в "лайві", чекаючи потрібний момент, можна зловити дуже навіть розумні котирування навіть на варіант із "більше 1,0", а іноді, якщо рахунок не відкрито, часу залишилося мало, але є підстави думати, що кількість моментів переросте в якість, у шайбу, то можна брати і "ТБ 0,5".

Догон на аутсайдера

Ця стратегія використовує фінансову модель "догону", що зрозуміло вже з назви. Вона підходить навіть новачкам, адже досить проста за своїм змістом: досить розміщувати парі на те, що виграє андердог. Такими командами можна вважати тих, хто йде в регулярному чемпіонаті в нижній частині таблиці і не претендує на потрапляння в наступний плей-оф. Букмекери не особливо заморочуються і постійно пропонують на перемогу подібних клубів високі коефіцієнти - 3 і вище. Тож у разі поразки (а таких буде достатньо) можна буде спочатку і другу ставку робити на ту саму суму, і тільки потім збільшувати номінал у 1,5 раза. Загалом, готуючи ставку після невдачі, потрібно прорахувати суму так, щоб, вигравши, точно перекрити всі попередні мінуси. Щоправда, для цієї стратегії необхідно мати великий банк.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коуч Евертона оцінив матч із Ліверпулем та прокоментував травму Миколенка
Футбол | 25 квітня 2024, 03:55 2
Коуч Евертона оцінив матч із Ліверпулем та прокоментував травму Миколенка

Шон Дайч та «Евертон» обіграли підопічних Юргена Клоппа 2:0 в АПЛ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 9
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.