Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
2715
2

Мирон МАРКЕВИЧ: «У Шевченка були класні помічники, тому був результат»

Фахівець – про перспективи Андрія Шевченка після розриву контракту із «Дженоа»

Мирон МАРКЕВИЧ: «У Шевченка були класні помічники, тому був результат»
УАФ. Мирон Маркевич

Відомий український тренер, 71-річний Мирон Маркевич, поділився думкою про розірвання контракту Андрієм Шевченком з італійським «Дженоа».

«Не знаю, які у нього плани. Наскільки мені відомо, він хотів бути тренером. У нього непогано вийшло в збірній і може, є варіант. Чи хоче він цього сам? Не знаю.

Що не вийшло у Шевченко в «Дженоа»? Це така робота, що сьогодні ти можеш бути на коні, а завтра – внизу, під копитами. Це не тільки у нього так, а й у будь-якого тренера така доля. Потрібно вміти тримати удар і рухатися далі, якщо він хоче бути тренером.

У нього були класні помічники, спостерігав за ним, коли працював головою комітету збірних. Вони доповнювали один одного, і тому був хороший результат. Якщо вирішить бути тренером, то, напевно, є такі помічники напоготові. Це творчий процес», - сказав Маркевич.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Фанькин кот
Дед Мирон х**ни не скажет!
Nick.Grabowski
100%. Мальдера та Тассотті - класні та досвідчені помічники. Тассотті - це взагалі велика людина в плані розуміння футболу, бо працював з Капелло, Анчелотті, Дзакеронні, Аллегрі. Мальдера чудовий аналітик та прекрасна, щира людина.
Шевченко - це звичайний хлопчина з Оболоні, який дуже посередньо вчився в школі (інтелектуальна посередність, рівень людських рис теж посередній - про це свідчить його відома прес-конференція за 1 день до матчу команди Петракова з Францією. Гідна та совісна людина таке би точно ніколи не зробила, а от гівно-мен таке зробити міг).
Шевченко пощастило, що на його професійному шляху трапився Лобановський, який вправив йому футбольні мізки та поставив його на правильний професійний шлях, який привів його до великих вершин.
Він з цього шляху зійшов "завдяки" своїй дружині, яка з легенди Мілану зробила з нього дружбана Абрамовича та подібних "аристократів".