Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1315
5

Сергій ПАЛКІН: «Футбол та Шахтар завжди на першому місці у Ахметова»

Гендиректор «Шахтаря» привітав президента клубу з днем народження

Сергій ПАЛКІН: «Футбол та Шахтар завжди на першому місці у Ахметова»
ФК Шахтар. Сергій Палкін

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін у себе у Фейсбуці привітав із днем народження президента клубу Ріната Ахметова:

«Сьогодні Рінату Леонідовичу виповнюється 56 років.

Усі знають, що футбол та «Шахтар» завжди були на першому місці в серці президента клубу. У найскладніший час уболівальники можуть бути впевнені – Рінат Ахметов поряд з «Шахтарем», підтримує його та веде до нових перемог. Так було у 1996 році, так було у 2014 році, так триває у 2022 році. Попри всі труднощі та випробування, ми й сьогодні сміливо дивимося вперед, бо президент клубу залишається разом із командою і робить «Шахтар» ще сильнішим.

Але зараз серце та думки Ріната Ахметова зайняті не лише і не стільки футболом, скільки прагненням допомагати Україні та українцям. З початку війни він виділив уже понад 3 мільярди гривень на благодійні цілі: на підтримку армії, мирних жителів, вимушених переселенців, українських дітей. Ця допомога не припиняється і продовжуватиметься до того моменту, коли Україна переможе. Рінат Леонідович усім серцем вірить у перемогу нашої країни та робить усе можливе, щоб наблизити цю перемогу.

Мрії Ріната Ахметова незмінні ось уже 8 років – це мир у звільненому українському Донецьку, це мир у незалежній та процвітаючій Україні, це щастя та благополуччя для донеччан та всіх українців. І, звичайно, це матчі «Шахтаря» в Лізі чемпіонів на рідній «Донбас Арені».

І я хочу побажати, щоб ці мрії Ріната Леонідовича здійснилися якнайшвидше. Щоб усі разом, у мирній та вільній Україні, ми знову насолоджувалися футболом та мріяли про перемоги - перемоги наших команд на українських та світових аренах».

Олег Дідух Джерело: Facebook
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gregory Dnipro
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kovalchuk
Ну подлизал так подлизал
dassin
Ринат Леонідович Кучма-Ахметов
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил