Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 16 вересня 2022, 01:50
11828
24

Динамо – АЕК Ларнака. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи

Не миттям, так катанням, але киянам потрібно здобути перемогу

| Оновлено 16 вересня 2022, 01:50
11828
24
Динамо – АЕК Ларнака. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи
ФК Динамо

15 вересня у рамках другого туру групового етапу Ліги Європи у польському Кракові зустрінуться невдахи першого туру – українське «Динамо» та кіпрський АЕК. Обидві команди поступилися у стартових поєдинках, причому не лише з однаковим рахунком – 1:2, а й у однаковій манері: не втримали нічию на останніх хвилинах гри. «Динамо» програло «Фенербахче», а АЕК – «Ренну». Є чудовий шанс насамперед для віце-чемпіонів України набрати перші очки у групі.

Динамо

Після виснажливого в усіх відношеннях матчу в Стамбулі, де динамівці вперше у своїй історії поступилися «Фенеру» і втратили через травми Бущана та Шапаренка, не менш виснажливим було і повернення в Україну. Команда провела більше 11 годин в автобусі, і це, за словами Луческу, дуже серйозно впливає і на моральний стан футболістів, і на їхню функціональну готовність.

Проте, після низки невдач «біло-синім» нарешті вдалося здобути першу перемогу. У четвертому турі УПЛ кияни здолали «Львів» – 1:0. М'яч на рахунку Буяльського – мабуть, єдиного гравця «Динамо», до кого зараз не може бути претензій. Бо решта підопічних Луческу поки що відверто розчаровує.

Всі найяскравіші моменти матчу Динамо Київ - АЕК Ларнака доступні в режимі Live у нашому Telegram

У грі з львів'янами динамівці діяли без особливої ​​думки та без натяків на командну швидкість. І навряд чи це було спричинено економією сил на найближчий єврокубковий поєдинок. Найімовірніше, інакше грати команда зараз просто не може. І цей факт відверто напружує та турбує напередодні гри з АЕК.

У лазареті «Динамо», окрім згаданих вище Бущана та Шапаренка – Попов та Бесєдін.

АЕК Ларнака

Віце-чемпіон Кіпру, як і наше «Динамо», свій нинішній єврокубковий шлях розпочинав із другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Однак спіткнувся вже на першому супернику - датському «Мітьюлланді». Але далі – у кваліфайні Ліги Європи – кіпріоти на подив продемонстрували зрілу та результативну гру.

На своїй «шкурі» силу АЕК відчув наш «Дніпро-1» у раунді плей-оф. Команда Кучера програла колективу з Ларнаки обидві зустрічі – 1:2 та 0:3. Раундом раніше АЕК виявився сильнішим за сербський «Партизан» - 2:1 і 2:2.

Але ось у чемпіонаті Кіпру справи у АЕК йдуть поки що не найкращим чином. Команда Хосе Луїса Ольтри після трьох турів займає сьоме місце в турнірній таблиці. В активі команди по одній перемозі та нічиїй, ще один матч вона програла.

Особисті зустрічі

Суперники вперше зіграють між собою в офіційному поєдинку.

Прогноз

За статусом, за рівнем виконавців «Динамо» виглядає фаворитом у протистоянні з АЕК. Однак у цьому випадку обов'язково потрібно враховувати нюанси.

Щодо нашого віце-чемпіона, то він поки що не повністю подолав ігрову кризу. Команда поки що «не біжить», не тримає удару. Плюс випали одразу троє основних гравців. Загалом проблем вистачає.

У свою чергу, віце-чемпіон Кіпру може собі дозволити грати без огляду на психологічний тягар відповідальності за результат, адже цього вантажу не може бути за визначенням: команда рідкісний гість на групових стадіях єврокубків.

Варто відзначити і той факт, що АЕК вдало грає на виїзді: «червоно-чорні» на євроарені поступилися лише раз в останніх восьми зустрічах.

Ну і, насамкінець, ще живі в пам'яті спогади про гру команди Ольтри проти команди Кучера. А команда Кучера потім, як нічого не було, розгромила «Динамо».

Загалом легкої прогулянки для номінальних господарів не буде. Буде складна гра, з великою кількістю браку та дрібних порушень. Проте, все ж таки, динамівці, які таки перевершують суперника в класі, повинні здобути мінімальну перемогу.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Забарний, Сирота, Дубінчак, Сидорчук, Шепелєв, Кабаєв, Циганков, Буяльський, Гармаш

АЕК: Пірич, Томович, Тричковський, Росалес, Олатунджі, Мілічевич, Густаво, Гарсія, Альтман, Фараж, Ойєр.

15 вересня, четвер

«Динамо» – АЕК Ларнака
Краків. Стадіон імені Юзефа Пілсудського. 22:00
ТБ-трансляція на відеосервісі MEGOGO
ДИНАМО - АЕК. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Якоб Кехлет (Данія)
Прогноз Sport.ua — 1:0
Parimatch
  • 1.74
  • 3.80
  • 5.00
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.78
  • 3.92
  • 4.98
Сделать ставку Зробити ставку

Опитування

Голосів 97
Спрогнозуйте результат ⚽️ матчу 2-го туру 🏆 Ліги Європи між командами Динамо та АЕК Ларнака, який відбудеться 15 вересня у польському Кракові.

Велика перемога Динамо

17 голосів 17.53 %

Мінімальна перемога Динамо

48 голосів 49.48 %

Нічия

18 голосів 18.56 %

Мінімальна перемога АЕК Ларнака

10 голосів 10.31 %

Велика перемога АЕК Ларнака

4 голоса 4.12 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Триразовий переможець ЛЧ дуже близький до того, щоб очолити Баварію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:13 1
Триразовий переможець ЛЧ дуже близький до того, щоб очолити Баварію

Зінедін Зідан може повернутися до тренерської діяльності

Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди
Футбол | 19 квітня 2024, 14:23 8
Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди

Скандал за участі Олександра Шевченка та Євгенії Сагайдак отримав продовження

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Орест Копиця
 Будь ласка, не поширюйте неправдиву інформацію. У чемпіонаті УПЛ-2021/2022 чемпіона і призерів не визначали. Тому "Динамо"- не віце-чемпіон, як і "Шахтар" не чемпіон.  Відповідно до місць (на момент зупинення турніру) команди включили до єврокубків.
Oliynuk_sport
Бажаю перемоги Динамо Київ, ліга Європи достатньо сильна ліга, тому що там будуть грати команди з досвідом і інші команди, прогноз перемога Динамо
Ivan Vismutenko
Пора бы уже Кабаеву как то забить
BARA.bass
Динамо нужно показать характер, где-то даже быть агрессивными, и использовать прессинг, тогда можно достигнуть результата.
А если будут опять играть от обороны, то такой футбол АЕК по силам, и всё будет зависить от индивидуальных действий или ошибок.
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Умник
Интересно в новой форме играть будут.
Вивчаренко острее играет. Он будет играть.
Бурда будет, какой нафиг сирота. Он пожарит.
Ну и Ванат вместо Гармаша.
victorpolo
Матч в 22-00 буде! А в статті написано, що в 19-45
Alexander Киев
В УПЛ можна бути проти Динамо, та радіти їх поразкам, але в Європі - ні. Тому нехай щастить, чекаю на перемогу та буду дивитись цей матч 
alekos59
Кучер просто злив Евролiгу, хоче бути чемпiоном ЧУ !
nick07
віримо в перемогу ДК.
Щодо скарг на автобус і т.д. - то може варто їх на БТР пересадити? навіть по європейських дорогах нехай відчують як іншим хлопцям на війні живеться? 
а що Бєсєдін знову в госпіталь навіть жодного голу не забивши? 
VikyKrasotulechka90
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Злий Глобинець
Відгадайте загадку для учнів 2 класу. Якщо Дніпро-1 програв Ларнаці у двох матчах із загальним рахунком 1-5, а Динамо програло Дніпру-1 в одному матчі з рахунком 0-3, то з яким рахунком Динамо програє Ларнаці? Ваші варіанти?
Фанькин кот
Фань, а Фань? Ты где исчез? Черкни хоть что-нибудь, ты же так любишь Динамо и Суркисов! А то твои поклонники на этом сайте заскучали за тобой, ждут не дождутся твоих гени(т)альных опусов.