Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 15 вересня 2022, 03:15
17659
1

Тарас СТЕПАНЕНКО: «Сказав Шведу: скоро будемо продавати тебе»

Гравець оцінив несподівану перемогу у Лізі чемпіонів

| Оновлено 15 вересня 2022, 03:15
17659
1
Тарас СТЕПАНЕНКО: «Сказав Шведу: скоро будемо продавати тебе»
ФК Шахтар

Хавбек «Шахтаря» Тарас Степаненко оцінив перемогу 4:1 над «Лейпцигом» у Лізі чемпіонів, а також дубль новачка команди Мар'яна Шведа.

- Очікували від Шведа такого?

- Я завжди знав, що Мар’ян дуже кваліфікований футболіст. Ще коли він виступав за «Карпати», то проти нього було важко грати, і коли в збірній був. Це такий хлопець, якому потрібно довіряти, а Ігор Йовичевич знає, як з ним працювати. Якраз за Йовичевича Швед показував свій найкращий футбол.

Йому довірили грати в стартовому складі, дуже добре себе проявив, забив 2 м’ячі, гарний старт. Я сказав йому: «Ти не встиг прийти до команди, а ми тебе вже будемо продавати скоро». Він дуже задоволений, а я за нього радий.

- Уже жартують, що він окупив трансфер.

- Всі гарно себе проявили. Важливо, щоб ми тримали цей рівень протягом усього сезону. Це буде важко, але сьогодні ми зробили гарний крок. Розуміємо, що шлях в ЛЧ та УПЛ довгий. Потрібно готуватися від матчу до матчу. Сьогодні ввечері ще можна порадіти, а завтра вже треба готуватися.

У нас була хороша підтримка, багато людей. І на гостьовій трибуні, і серед стадіону. Подякували нашим українцям, це ми грали для них, для нашої країни, для тих, хто зараз в Європі, живе або просто виїхав. Трибуни скандували «ЗСУ», дякую всім. Хлопцям, які боронять нашу країну.

Джерело Трибуна
Оцініть матеріал
(181)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Тарас Чубак
Швед молодець авжеж! Проте давно за ним слідкую і розумію, що точно не треба ейфорії, у нього було багато зльотів, але це нічим вагомим не закінчувалось. Бути зіркою тут це теж непогано