Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 30 серпня 2022, 15:09
65
0

Нюанси, під час підготовки ставки на тотал у тенісі

Вивчаємо «паперові факти» для успішного прогнозу у ставках на теніс

| Оновлено 30 серпня 2022, 15:09
65
0
Нюанси, під час підготовки ставки на тотал у тенісі

Тільки збоку здається, що беттор вгадав, якщо він отримав добрий куш на ставках. Досвідчені гравці знають: нічого так просто, з натхнення і лише завдяки інтуїції, не виграють. Усі парі мають бути максимально ретельно підготовлені. Благо, що в індивідуальних видах спорту розбір проводити простіше, адже вивчається пара окремих спортсменів, а не цілі команди, ще й із запасними. Якщо говорити про тенісні тотали, то тут під час підготовки переважно розбирають статистику, а перегляд матчів виконує другорядні функції. Щоб спрогнозувати цифри майбутнього поєдинку, слід вивчити якнайретельніше такі "паперові факти":

  • Очні зустрічі. У тенісі чимале значення мають рейтинги, тому тенісисти, особливо ті, що регулярно виступають у вирішальних раундів престижних турнірів, практично постійно зустрічаються один з одним. У тенісі рідко бувають затяжні серії, як правило, гравці обмінюються по черзі перемогами, якщо тільки 1 з них не помітно сильніше. Але все ж таки результативність в основному тримається на більш-менш стабільному рівні.
  • Розуміння характеру. У тенісі є справжні бійці, що чіпляються за ігри до останнього – Надаль, Маррей, жінки – Серена Вільямс. Примітно, що такі часто й беруть трофеї, у тому числі й великі шоломи. Але вистачає й талановитих гравців, що надто часто програвали сет у вирішальний момент, які не можуть переламати гри. Хтось вміє зібратися після невдалого старту, хтось дуже залежить від настрою і рідко переламує гру, якщо та складається невдало. Знання психології допомагає прогнозувати результативність матчу та конкретного сету.
  • Чинник покриття. Усі, хто більш-менш стежить за тенісом, чудово знають, що Надалю немає рівних на ґрунті, Федерер панує на траві, а Джокович особливо гарний на харді. Бувають винятки, але все ж таки будь-який тенісист має улюблене покриття. Ті, хто однаково виступає на різних кортах - це, як правило, ті, що просто погані скрізь.
  • Погода. Як правило, у теніс грають на відкритих майданчиках. Спортсмени, при всьому своєму професіоналізмі, все ж таки по-різному реагують на умови клімату. Особливо чутливі деякі у спеку, але жінки можуть скаржитися на перепади тиску.
  • Стиль гри. Є ті, хто, подібно до Джона Ізнера, ставить на подачу, а якщо вони не проходять, нерідко доводять мережу до тай-брейків. Поєдинки за їх участю зручні для більшових тоталів.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Журналіст: «Якщо Евертон вилетить, то інший клуб АПЛ захоче Миколенка»
Футбол | 24 квітня 2024, 12:47 7
Журналіст: «Якщо Евертон вилетить, то інший клуб АПЛ захоче Миколенка»

Енді Брассел оцінив виступи українських легіонерів в цьому сезоні АПЛ

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 13
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.