Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 30 серпня 2022, 14:54
212
0

Успішні стратегії на тотал кутових у футболі

Спеціальні моделі, що присвячені саме цьому ринку.

| Оновлено 30 серпня 2022, 14:54
212
0
Успішні стратегії на тотал кутових у футболі

Багато чого у футболі стало предметом окремих ставок. І кутових це також стосується. Але, в будь-якому випадку, як і будь-яке інше спортивне заклад, бажано, щоб такий хід був частиною повноцінної стратегії. Є й спеціальні моделі, що присвячені саме цьому ринку.

Двушка

За цією стратегією необхідно робити поєднання, ставити на лідера на комбінацію з перемоги і тотала по кутових. Логіка в тому, що команда проти аутсайдера, швидше за все, проводитиме велику частину матчу в атаках. І, отже, мусить, по-перше, в результаті забити і перемогти, і, по-друге, при цьому подати чимало кутових ударів. Окремі заклади можуть бути не дуже вигідними, а от поєднання приносить непоганий дохід. Досвідчені гравці вважають за краще найкращий варіант комбінації "перемога фаворита" та "мінусова фора" кутових. Але подібну складну ставку пропонують не всі букмекерські компанії і вони не роблять опцію доступною по всіх матчах. Так що краще купувати більш популярне поєднання з перемоги лідера і "індивідуального" тотала на кутові у його виконанні.

Вибирати потрібно не будь-який матч. Рекомендують брати у зустріч, де сильнішій команді протистоїть міцний аутсайдер, що здатний нав'язати все ж таки боротьбу. Як показує досвід, фавориту доведеться розколювати цей "міцний горішок", і той, обороняючись, виноситиме м'яч зі свого штрафного майданчика, в тому числі і на кутові. Головне, щоб у результаті ця різноманітність стандартів у результаті принесла перемогу тому, на кого ставить гравець, і його ставка "зайде". Якщо дивитися зустріч у "лайві", можна дочекатися хорошого коефіцієнта, вище 2,0 і, головне, після того, як проходить стартовий відрізок, переконатися, що попередні прогнози виглядають вірними.

Програваючий фаворит

Грають за цією стратегією в "лайві", використовуючи ситуаційний момент: андердог у матчі забив і повів у рахунку (іноді навіть у 2 голи). Якщо по трансляції видно, що сильніший колектив явно не збирається з цим миритися та налаштований на вольову перемогу, особливо якщо він ще й грає вдома – ставлять на "мінусову фору" фаворита з кутових. Він точно йтиме до чужих воріт, атакуватиме. А для аутсайдера логічно намагатиметься "закритися" в обороні, обстоюючи гандикап. Можливо, камбек і не відбудеться. Але спроби сильнішої команди організувати з великою ймовірністю привіт до того, що вона виконає чимало стандартів, у тому числі й кутових ударів.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.