Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 серпня 2022, 01:57
352
0

Ярослав ВИШНЯК: «Набираємо кондиції від гри до гри»

Тренер ковалівського «Колоса» – про другу перемогу у чемпіонаті поспіль

| Оновлено 29 серпня 2022, 01:57
352
0
Ярослав ВИШНЯК: «Набираємо кондиції від гри до гри»
ФК Колос

Головний тренер «Колоса» поспілкувався з пресою після перемоги над львівським «Рухом» (2:0).

– Щодо матчу - ми розуміли, що він буде непростим. Так воно й виявилося, тому що «Рух» - організована команда, де грають молоді амбіційні гравці. Я вважаю, що в цієї команди велике майбутнє, тому що їх очолює фахівець, який знає, як працювати з молодими гравцями. Ми готувалися до гри з непростою командою.

– Один з новачків - Чоботенко - поза заявкою. Що з ним, коли буде готовий?

– Чоботенко був на зборах з «Шахтарем», 16 числа зіграв за них контрольний матч. Потім він самостійно підтримував форму в тренажерному залі. На той момент, коли він потрапив до нас у команду, пройшло 11 днів, які Чоботенко займався без м'яча. Людина була неготова, йому треба трохи побігати, позайматися з тренером по фізпідготовці і через деякий час він зможе допомагати нам.

– Інший новачок - Денис Безбородько - був після першого туру кращим бомбардиром, тоді перейшов в «Колос». На цю гру він залишився на лавці запасних, це так було задумано?

– Так, було видно по ньому, що він в гарній фізичній формі, це показали і медичні тести.Його стан був гарним, ми планували випустити його на заміну. Ми знали, що це якісний футболіст, я задоволений його грою, вітаю з дебютом, забитим м'ячем і бажаю, щоб він не зменшував обертів і продовжував проявляти себе.

– Вадим Мілько відіграв тільки перший тайм. Що з капітаном, з чим пов'язана його заміна?

– Він відчував себе погано ще перед грою, але вийшов на морально-вольових, за що йому велика подяка. В перерві він вже не міг продовжити гру, тому нам довелося робити заміну.

– «Колос» зараз приємно дивує своїх вболівальників на трансферному ринку. Поточна ситуація залишиться чи варто ще очікувати на трансфери?

– В керівництва команди і тренерського штабу позиція збігається - якщо є гравець, який зможе підсилити команду і ми можемо задовольнити його запити... Через війну захмарних зарплат і премій не буде, тому ми беремо гравців, які хочуть грати за «Колос» і які нам доступні. Якщо буде такий гравець, який з ходу підсилить команду, то візьмемо, якщо ні - ми задоволені тими гравцями, які зараз є в команді, які хочуть вигравати в кожному матчі і радувати наших вболівальників.

– Після матчу з «Кривбасом» ви говорили, це перемога більше на характері і поки важко показувати майстерність. В сьогоднішньому матчі, наприклад, першому голу передував непоганий прохід М'якушка. Чи можна сказати, що ноги вже легші і є прогрес в плані майстерності?

– Це більше залежить від суперника. Якщо взяти «Кривбас», то це команда, яка не розкривається, гравці дограють всі епізоди. Ми теж стараємось так грати, тому часто все вирішує один напівмомент. Що стосується «Руху», то в цьому сезоні це теж команда, яка не дає багато вільних зон. Але все ж «Рух» - це молода завзята команда, яка біжить вперед, хоче атакувати. Тому в нас з'являлося більше зон, а після забитого м'яча ми закрилися, почали грати на контратаках, щоб шукати свій шанс забити ще. Тому я вважаю, що гравці вже увійшли в чемпіонат, в кожному турі будуть додавати в майстерності. Тому, відповідаючи на запитання - так, можна сказати, що хлопці набирають кондиції від гри до гри.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Три клуби із топ-чемпіонатів цікавляться екс-коучем Шахтаря
Футбол | 01 травня 2024, 16:17 0
Три клуби із топ-чемпіонатів цікавляться екс-коучем Шахтаря

Паулу Фонсека може перебратися до Англії, повернутися до Італії або залишитися у Франції

Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут
Футбол | 01 травня 2024, 01:05 1
Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут

Карло не звинуватив когось конкретно, але заявив, що гравці діяли погано

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.