Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 серпня 2022, 12:55
1173
1

Колос – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи збільшаться клубні рекорди «Колосу»?

| Оновлено 28 серпня 2022, 12:55
1173
1
Колос – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Колос

У неділю, 28 серпня, «Рух» у першій виїзній грі нового сезону протистоятиме «Колосу». Раніше львівський клуб ще жодного разу в УПЛ не програвав на полі ковалівців.

Колос

Під час літнього міжсезоння «Колос» суттєво оновив кадри, зокрема повернувши у свої ряди декількох гравців, котрі вже колись виступали за ковалівців – Євгена Ісаєнка, Євгена Смирного та Павла Оріховського, який, до речі, в минулому сезоні виступав саме за «Рух». Нещодавно новачком «Колосу» став і досвідчений захисник Сергій Чоботенко з «Маріуполя».

Ковалівці успішно стартували у новому чемпіонаті, здолавши у стартовому турі амбіційний «Кривбас». Тож до нового протистояння з «Рухом» «Колос» підійшов з переможною клубною рекордною серією, яка триває 4 гри. Загалом гравці «Колосу» забивають голи в УПЛ впродовж рекордних для клубу 7-ми ігор – 8 голів.

Рух

«Рух», на відміну від «Колосу», у першому турі на стадіоні «Україна» провів затяжний матч з «Металістом», який через 3 повітряні тривоги розтягнувся на більше ніж чотири (!) години, та ще й завершився поразкою рухівців. Тож до Ковалівки підопічні Леоніда Кучука їдуть за переможним результатом.

«Жовто-чорні» прагнутимуть відкрити лік очок у новому чемпіонаті та зробити своєрідний подарунок для свого головного тренера Леоніда Кучука, якому 27 серпня виповниться 63 роки. Загалом «Рух» не перемагає в чемпіонатах 3 гри поспіль: дві нічиї та поразка.

Статистика зустрічей

Цікаво, що «Рух» у попередніх двох гостьових матчах з «Колосом» не програвав: перемога та нічия, яка зафіксована 15 серпня минулого року. Тоді рухівці повели в рахунку після голу Андрія Борячука, на що ковалівці відповіли влучним ударом Євгена Новака.

Феміда

Арбітром матчу призначено Олександра Омельченка (Слов’янськ), який проведе 19-й матч в УПЛ. «Колос» за Омельченка провів 6 ігор в УПЛ і жодного разу внічию не грав: перемога та 5 поразок. «Рух» же при цьому арбітру у двох матчах чемпіонатах очок ще не втрачав.

Прогноз на матч

«Колос» налаштований збільшити свої клубні рекордні серіали - переможний та гольовий. З іншого боку, гравці «Руху» теж налаштовані досягти позитивного результату. На нашу думку, у цьому матчі можлива бойова нічия.

Орієнтовні склади:

«Колос»: Волинець, Чорноморець, Гончаренко, Новак, Золотов, Мілько, Оріховський, Мякушко, Болбат, Ільїн, Попов.

«Рух»: Паньків, Лях, Білий, Слюсар, Сич, Федорчук, Сапуга, Таллес, Соломон-Отабор, Руніч, Климчук.

Parimatch
  • 2.23
  • 3.35
  • 3.25
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.25
  • 3.34
  • 3.26
Зробити ставку Зробити ставку

28 серпня, неділя

«Колос» – «Рух»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
КОЛОС — РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил