Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 серпня 2022, 18:24
2827
6

Безбородько забив і за Колос. Ковалівська команда переграла Рух

Серії обох команд продовжуються

| Оновлено 28 серпня 2022, 18:24
2827
6
Безбородько забив і за Колос. Ковалівська команда переграла Рух
УПЛ

Головний тренер «Колосу» Ярослав Вишняк після перемоги в першому турі логічно не змінив стартовий склад своєї команди. Натомість керманич «Руху» Леонід Кучук зробив декілька змін після поразки від «Металіста». Замість Білого, Руніча і Довгого з перших хвилин гри на поле вийшли Дідик, Федорчук та Бойчук.

Господарі поля зуміли вже у дебюті гри відкрити рахунок. Мякушко здійснив рейд лівим краєм, зробив передачу в штрафний, де м’яч відскочив до Мілька. Капітан «Колосу» пробив по воротах сходу, і м’яч рикошетом від Слюсара опинився в сітці воріт. Міг зрівняти рахунок Сич, який з правого краю навісив до штрафного, але м’яч влучив у поперечину воріт Волинця. Господарі поля відповіли небезпечним кутовим ударом, після якого Мілько головою пробив над поперечиною.

Згодом міг відкрити лік свої голів в УПЛ 19-річний Попов, який за лінією штрафного випередив на мить Паньківа, але дивом не влучив у порожні ворота. Також забракло влучності і Таллесу, який у штрафному прийняв м’яч від Соломона-Отабора і пробивав у дальній кут, але Волинець розгадав намір бразильця.

Другий тайм активніше розпочали гравці львівського клубу. Одну з атак намагався дальнім ударом завершити Климчук, який пробив вище воріт. Відзначимо і появу на полі в складі «Колосу» Дениса Безбородька, який в першому турі оформив дубль у складі «Зорі». «Колос» став для Безбородька вже 4-м клубом УПЛ, а раніше Денис крім «Зорі» виступав ще за «Десну» та «Олександрію». І Безбородько міг швидко відзначитися голом, але Паньків ногами ліквідував загрозу.

Леонід Кучук, намагаючись підсилити атакувальні дії своєї команди, зробив дві заміни і в УПЛ дебютував Руслан Непейпієв - кращий бомбардир юнацької команди «Руху». І Руслан одну з атак жовто-чорних намагався завершити обвідним ударом, але пробив поруч з дальньою стійкою. Рухівці, намагаючись уникнути поразки, продовжували більше володіти м’ячем, але небезпечні моменти біля воріт «Колоса» не виникали.

Натомість ковалівці провели швидку і результативну контратаку. Безбородько, прийнявши передачу від Болбата, другим дотиком пробив у дальній кут, і м’яч рикошетом від штанги влетів у сітку воріт гостей. Тож переможна клубна рекордна серія «Колосу» збільшилася до 5-ти ігор. Гравці «Колосу» підняли планку й іншого клубного рекорду, забиваючи голи в УПЛ впродовж вже 8-ми ігор . «Рух» же не перемагає в чемпіонатах вже чотири гри поспіль - по дві нічиї та поразки.

Українська Прем'єр-ліга. 2 тур.

«Колос» - «Рух» - 2:0.

Мілько, 5, Безбородько, 83.

Мілько, 36, Новак, 51, Безбородько, 57, Золотов, 66 - Дідик, 45+2, Таллес, 50, Соломон, 61.

«Колос»: Волинець - Чорноморець, Гончаренко, Новак, Золотов - Оріховський (Задоя, 89), Мілько (Смирний, 46) - М'якушко (Ісаєнко, 72), Ільїн (Лисенко, 89), Болбат - Попов (Безбородько, 56).

«Рух»: Паньків - Сич, Дідик, Лях, Слюсар - Сапуга, Федорчук - Бойчук (Непейпієв, 65), Таллес (Притула, 81), Соломон (Руніч, 65) - Климчук.

Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ).

Стадіон: «Колос» (Ковалівка).

КОЛОС - РУХ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Lolik Lolik
Рівень Верхньої Білки.
Lolik Lolik
Вони ще хотіли в Європі грати. Жупан другий. 
salenco
Дуже добре бачити такий результат 
roman75zpr
Движение ))
Sasha Panda
Козловський, зав'язуй з футболом !!! Чекаємо на Карпати !!! Ці недопроекти треба вже закривати.
Макс Максов
Шкода, що львівські діди цього не побачили...