Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 25 липня 2022, 16:23
43
0

Успішні стратегії для ставок на веслування

Які варіанти ставок придатні для цього виду спорту?

| Оновлено 25 липня 2022, 16:23
43
0
Успішні стратегії для ставок на веслування

Веслування та події в ній не належать до популярних видів спорту - хоча в її рамках розігрується чимало комплектів олімпійських медалей. Популярність, зокрема серед азартних осіб, у байдарок і каное не дуже висока. Не дивно, що якихось особливих, специфічних стратегій поки що не розроблено – і не факт, що колись з'явиться. Але вистачає тих варіантів, що придатні для досить успішного використання, серед стандартних, перевірених математичних ігрових моделей. Які ж варіанти придатні для цього виду спорту?

Можна намагатися грати класичним "флетом"

Звичайно ж, претендувати на успіх, роблячи ставки на веслування що на байдарках, що в каное, можна тільки тоді, коли проводяться гравцями роботи з дуже чіткого та максимально ретельного аналізу майбутніх подій – звичайно ж, наскільки вистачає ресурсів. Адже не можна сказати, що цей вид спорту добре висвітлюється та інформації щодо нього багато. Все вивчивши, потрібно використовувати фіксовану ставку на кожну конкретну подію. Беттор покладається на власні знання і, що не менш важливо, вміння правильно їх застосовувати саме для прогнозування, для закладу. Вже давно підраховано, що за моделі "флет", вже 65% прохідності ставок, коли вони розміщуються під коефіцієнт 1,8, гравець вийде на прибуток вже на середній дистанції.

Може приносить прибути "наздогін"

Це стратегія максимально проста, але потребує виконання низки правил та розрахунку. Ця беттинг-стратегія особливо успішна, на думку досвідчених гравців, на багатоетапних змаганнях. Там і запливи проходять довше, і є технічна можливість розміщувати ставки на кілька раундів поспіль, що є важливим для реалізації цієї моделі. Тактика передбачає вибір якогось результату, наприклад, перемога певної команди (або спортсмена), або фініш у трійку лідерів. Головне, щоб коефіцієнт ставки перевищував "двійку" (але не варто брати і якісь захмарні варіанти). У разі поразки номінал парі зростає вдвічі, а ставка йде суворо на ту саму подію, на того ж учасника. Спроби заграти парі повторюється знову і знову, з підйомом суми, поки не буде нарешті перемоги. Експерти впевнені, що планомірне подвоєння ставки одного разу наступна перемога дозволить гравцеві перекрити усі попередні програші. Головне - зібрати перед цим банк, який забезпечив би можливість зростання ставок як мінімум 5 (а в ідеалі - і більше) разів.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС
Хокей | 24 квітня 2024, 20:03 3
9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС

У такій грі перевірити свій рівень точно не вдалося

Стало відомо, коли розпочнеться наступний сезон УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 11:55 7
Стало відомо, коли розпочнеться наступний сезон УПЛ

Ігор Бурбас стверджує, що базовою датою старту УПЛ 2024/25 є 3 серпня 2024 року

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.