Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 липня 2022, 14:31
99
0

Перевага у ставках і як його порахувати

Що таке «перевага» і як він впливає на перебіг прорахунків у ставках

| Оновлено 18 липня 2022, 14:31
99
0
Перевага у ставках і як його порахувати

Коли зацікавлені люди начитають вивчати все, що пов'язано з беттінґом, вони досить швидко стикаються з таким поняттям, як "перевага". І багато хто під ним розуміє просто дохід, що вийдуть між заробити на ставках за певний період. Але експерти виправляють, що це не тільки дохід, але може бути і збиток, що гравець має з кожної поставленої ним сотні.

Найкраще розуміти на прикладі. Гравець А виграє у 80% своїх ставок, а у Гравця Б успішні лише 45 відсотків. І, з першого погляду здається, що очевидно перший грає краще та успішніше. Але тут втрачено один важливий чинник, який усе може перевернути на 180 градусів. Так, якщо додати до зазначеної вище статистики те, що свої перемоги Гравець А заробляє на ставках, котируються в середньому під 1,2, а Гравець Б перемагає на подіях, що оцінюються в 2,3. Звідси виникає цікава формула:

А: 80% * 1,2 - 1 = 0,96 - 1 = - 0,04 або мінус 4%

Б: 45% * 2,3 - 1 = 1,035 - 1 = + 0,035 або плюс 3,5%

Тобто гравець А з кожної сотні в результаті програє букмекеру по 4$, а гравець Б - заробляє по 3.5$. Це вже об'єктивніша оцінка всіх дій, що робить цей гравець.

Аналогічним чином потрібно розрахувати свою перевагу на основі обліку всіх своїх ставок. Для цього потрібно скласти всі числа зі знаком «+», так і зі знаком «-». Також складаються і всі коефіцієнти, після чого їх поділяючи на загальну кількість всіх ставок – так виходить середній коефіцієнт ставки для конкретного гравця. І далі застосовується досить проста формула:

Х * К – 1 = %, де К – це середній коефіцієнт 1-ї ставки, а Х – % виграшів ставок.

Застосовуючи її, можна досить легко вирахувати реальну перевагу в грі - зібравши попередньо всі дані та врахувавши їх, можна зробити всі необхідні підрахунки за лічені хвилини. Для цього, безумовно, необхідно чітко нести статистику своїх ставок. Якщо вона вся врахована, причому як позитивні, переможні випадки, так і невдачі, тоді гравець завжди може визначати свою перевагу на поточний момент, і, значить, об'єктивно оцінювати свої успіхи. Навіть за рахунок найпростіших програм типу Excell можна зробити так, щоб, вбиваючи нові дані, можна автоматично все оновлювати в цьому аспекті, розуміючи, яка реальна "ціна", який об'єктивний стан фінансових справ.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»
Футбол | 26 квітня 2024, 22:38 42
СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»

Директор «Шахтаря» з футболу розповів про ставлення до сербів та росіян

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.