Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 08 липня 2022, 18:40
89
0

Довгострокові ставки, їх плюси та мінуси

Що таке довгострокові ставки та як їх вигідно поставити

| Оновлено 08 липня 2022, 18:40
89
0
Довгострокові ставки, їх плюси та мінуси

Як правило, ставлять на те, що відбувається сьогодні ввечері, максимум – завтра чи у вихідні. Але при цьому практично скрізь, у кожної букмекерської контори є в лінії і альтернатива - довгострокові ставки. Їх ще називають під англомовним терміном "аутрайти". Під ними розуміють ставки, які робляться на комплексну, обов'язково віддалену у часі подію.

Вибір таких подій може бути дуже широким. Обов'язково можна знайти пропозиції, які будуть підсумки цілого чемпіонату/турніру. Наприклад, на те, хто виграє Лігу Чемпіонів або іспанську Прімеру. Деякі контори розписують ширшу лінію, пропонуючи як переможця, а й призерів. А також окремо можна знайти пропозиції про те, як виступатимуть на турнірах місцеві команди. Практично завжди після жеребкування виставляються варіанти ставок на те, клуби/збірна вийдуть/не вийдуть із групи, і на якому етапі плей-офф зійдуть з дистанції.

Також можна знайти довгострокові ставки на індивідуальні види спорту. Особливо це стосується тенісу - практично на всі "Великі шоломи" наперед виставляються котирування. Втім, навіть у командних видах є довгострокові ставки – наприклад, на те, хто стане MVP у НБА чи НХЛ, чи хтось отримає "Золотий М'яч".

Довгострокові ставки пропонуються не лише на спорт. Це також можуть бути політичні варіанти - на переможця виборів (особливо у світі популярні президентські у США), на підсумок того чи іншого голосування (як, наприклад, "Брексіт" у Великій Британії). Не менш популярними є парі на підсумки різних подій шоу-бізнесу на чолі з "Оскаром" або "Євробачення".

У ставок є позитивні та негативні аспекти. Як правило, котирування в рамках таких пропозицій особливо привабливі. Навіть на основних лідерів ставлять перед початком розіграшу дуже високі коефіцієнти. А, при нагоді, можна зовсім зірвати куш - досі ходять легенди про те, як розбагатіли ті, хто свого часу поставив, в основному жартома, на перемогу "Лестера", що роком раніше мало не вилетів з АПЛ - а він він візьми і створи сенсацію, вигравши титул!

Головним мінусом, безумовно, залишається те, що доведеться чекати, причому не день і не два. Мало хто наважується розлучатися з грошима, щоб чекати на результат протягом як мінімум тижнів, а то й місяців. Крім того, ставлячи достроково, просто неможливо врахувати всі фактори – низка подій може просто трапитися пізніше. Травма пари лідерів, скандальна зміна тренера тощо. - І лідер може перетворитися на аутсайдера.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі
Теніс | 10 травня 2024, 19:05 11
Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі

Еліна у двох сетах розібралася з Сарою Еррані в 1/32 фіналу змагань WTA 1000

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.