Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 12 червня 2022, 23:26
1293
1

Андрій ПАВЕЛКО: «Пятов – справжній футбольний герой України»

Президент УАФ – про перемогу над Вірменією

| Оновлено 12 червня 2022, 23:26
1293
1
Андрій ПАВЕЛКО: «Пятов – справжній футбольний герой України»
УАФ. Андрій Павелко

Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко привітав збірну України з перемогою 3:0 над Вірменією у Лізі націй:

«Дві перемоги у двох матчах Ліги націй-2022/23! Після перемоги на старті над Ірландією тепер Україна-Вірменія — 3:0! Національна збірна на чолі з Олександром Петраковим стає ще на крок ближче до повернення в Лігу А!

Дякую Польському футбольному союзу, президенту організації Цезарію Кулеші і всьому польському народу за гостинний і дружній прийом нашої збірної і наших співгромадян, які сьогодні на трибунах стадіону у Лодзі потужною підтримкою допомогли синьо-жовтим завоювати три очки. В першу чергу — в ім’я та на честь Збройних сил України! Вітаю всіх наших вболівальників, футболістів і тренерів команди!

А ще цей поєдинок став блискучим завершенням кар’єри гравця збірної для Андрія Пятова. Легенда українського футболу відіграв за головну команду 102 матчі і 47 з них зіграв «насухо», що є рекордом для збірної! Справжній футбольний Герой України! Андрію, дякую за кожен поєдинок у головній команді країни!

А збірній бажаю вдалої підготовки до не менш важливого матчу проти збірної Ірландії, який відбудеться у Лодзі 14 червня! Слава ЗСУ! Слава Героям! Слава Україні!».

Олег Дідух Джерело: Facebook
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
terhoha
Буде тепер більше часу щоб з сєпарами фоткаться