Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 02 червня 2022, 22:41
2313
0

Руслан РОТАНЬ: «Супряга три роки за збірну не забивав. Радий за нього»

Наставник оцінив гру молодіжної збірної України

| Оновлено 02 червня 2022, 22:41
2313
0
Руслан РОТАНЬ: «Супряга три роки за збірну не забивав. Радий за нього»
uaf.ua

Наставник збірної України U-21 Руслан Ротань оцінив перемогу над Фарерськими островами (4:0) у матчі відбору Євро-2023, а також гол Владислава Супряги.

«Ми очікували на дуже складний поєдинок, адже в цьому відбірному циклі Фарери вдома ще не програвали. Це дуже міцна команда. Я задоволений відповідальним ставленням наших футболістів до гри. Вони дуже мотивовано підійшли до матчу, у тому числі й через те, що відбувається в нашій країні, а те, що вони вміють грати у футбол, знають, мабуть, уже всі. Я вітаю всю Україну з перемогою, яку ми, перш за все, присвячуємо нашим військовим, які захищають наші рубежі.

Головними факторами перемоги, я думаю, стали надійність контролю м'яча, хороший вихід з оборони й добра робота в завершальній стадії, чим я особливо задоволений. Також мене порадувало, що ми почали більше бити по воротах із далекої дистанції.

Супряга не забивав уже майже три роки (за збірну), тож я його заспокоїв перед матчем. Сказав, що головне не те, чи він заб'є, — головне, щоб команда виграла. У тому числі й за рахунок його якостей, якщо він буде вести гравця, чи ввірветься в зону, чи допоможе в пресингу. Головне, щоб ККД у нього був на високому рівні. Не треба, щоб він почувався так, ніби від нього всі вимагають забитого м'яча. Я хотів дещо зняти з нього тягар відповідальності. Дуже радий, що він забив, і гадаю, що надалі він буде грати все краще.

Заміна Дідика відразу по перерві пов'язана з тим, що він дещо оступився на штучному газоні, який є дуже травмонебезпечним. На жаль, у нього через це покриття дуже неприємне ушкодження.

Зараз завдання номер один для нас — відновлення. Цілий день ми будемо добиратися до Стамбулу, і передусім треба добре відновитися, адже перехід зі штучного покриття на натуральне набагато важчий, ніж навпаки. Тож приділимо цьому максимум уваги», — сказав Ротань.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.