Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 04 червня 2022, 12:37
5102
2

Фарери U-21 – Україна U-21. Прогноз та анонс на матч відбору до Євро-2023

Команда Руслана Ротаня продовжує боротьбу за вихід на чемпіонат Європи

| Оновлено 04 червня 2022, 12:37
5102
2
Фарери U-21 – Україна U-21. Прогноз та анонс на матч відбору до Євро-2023
УАФ

У середу, 1 червня, у Торсгавні на стадіоні «Торсволлур» відбудеться матч групового раунду кваліфікації чемпіонату Європи серед команд до 21 року, в якому зіграють молодіжні збірні Фарерських островів та України. Стартовий свисток пролунає о 20:00 за київським часом.

Фарерські острови U-21

 

Збірна Фарерських островів вважалася аутсайдером групи H, проте наразі вона є єдиною, кому вдалося відібрати очки у грізної Франції. Футбольний карлик поступався в рахунку і за всіма законами логіки мав програвати розгромно, але сталося диво.

Груба помилка голкіпера «Лідса» Іллана Мельє дозволила аутсайдеру відігратися і згодом завершити матч внічию. Французи завдали 30 ударів (8 у площину), а Фарери – лише 1, зате результативний.

Всього після восьми зіграних поєдинків в активі у команди Фарер, яка жодного разу не потрапляла у фінальні частини чемпіонатів Європи та світу, 9 очок та четвертий рядок у турнірній таблиці.

Україна U-21

 

Після провального відбору до чемпіонату Європи 2021 року, де підопічні Руслана Ротаня програли скрізь де можна і не можна, абсолютна більшість уболівальників дружно відправляли головного тренера у відставку. Проте керівництво Української асоціації футболу надало молодому спеціалісту другий шанс.

І в нинішній кваліфікації українська молодіжка поки що виступає значно успішніше. За шість зіграних поєдинків українці набрали 13 балів та посідають друге місце в своїй групі, відстаючи від Франції, яка провела на один матч більше, на 6 очок. При цьому є гандикап у чотири пункти над Сербією, що йде третьою та зіграла на два поєдинки більше.

Перше місце вийде на Євро-2023 напряму, а вихід із другого дозволить зіграти у стикових матчах за путівку. Наразі шанси поборотися з Францією не дуже високі (ймовірно, для цього потрібно виграти чотири поєдинки поспіль), проте друге місце від нас втекти вже не повинно. Щоб гарантувати його, достатньо набрати ще 2 очки із 12 можливих.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що Україна U-21 у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П2 із коефіцієнтом 1.43 по лінії Parimatch.

Орієнтовний склад України U-21: Нещерет – Вівчаренко, Таловєров, Боль, Драмбаєв, Батагов, Михайленко, Криськів, Бондаренко, Судаков, В'юнник.

Parimatch  
  • 7.00
  • 4.30
  • 1.43
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 6,80
  • 4,44
  • 1,43
Зробити ставку Зробити ставку

1 червня, середа

Фарерські острови U-21 – Україна U-21
Торсгавн. Стадіон «Торсволлур». 20:00
ФАРЕРИ U-21 — УКРАЇНА U-21. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Крістоффер Гагенес (Норвегія)
Прогноз Sport.ua — 0:2
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kadaad
А в стыковочных матчах, пролетят, как всегда.
zzg77
Что тут гадать! Если тренер Ротань, то влетим, как пить дать, 0:2 или 1:3