Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 серпня 2022, 03:38
51
0

Які види ставок існують у шахах

Що може входити в розпис на шахові матчі і як нею користуватися?

| Оновлено 03 серпня 2022, 03:38
51
0
Які види ставок існують у шахах

Шахи мають свою нішу у світі спорту, і чимало шанувальників. Але все ж таки за цим виглядом стежить набагато менше людей, ніж за боксом або тенісом, не кажучи вже про футбол. Так що букмекерські компанії, розуміючи, що ажіотажу точно не дочекатися, не дуже охоче пропонують лінії на події у шахах. Тим більше, що специфіка дисципліни не пропонує безліч різних особливостей, що могли б стати причиною створення окремих котирувань.

Як завжди, все починається з результату гри

В даному випадку грають доти, доки не переможуть "білі" або "чорні". Так що майже на будь-який більш-менш серйозний поєдинок можна знайти стандартні "П1" – "П2" – треба вгадати, хто ж вийде переможець. Але варто пам'ятати, що противники можуть погодитись, що зустріч нічийна. На нічию, до речі, також пропонують котирування. І слід пам'ятати, що у матчах між гросмейстерами вони зустрічаються досить часто. Їм дуже складно чимось здивувати один одного, кожен розуміє, що хоче суперник, і чудово розуміє, як це нейтралізувати.

Можна використовувати "Подвійний шанс" та "фору"

Як і в інших випадках, можна брати 1Х ("білі не програють"), Х2 ("чорні не програють"), або 12 (у матчі не буде нічиєю). Звісно, ​​у такому разі ризик програти зменшується. Але, звичайно ж, відповідно падає і потенційний дохід - коефіцієнти за більш-менш рівних супротивників невисокі. Краще зупинитись на "форі". У шахах вона, стосовно 1-го матчу, завжди нульова. За великим рахунком, це ставка на перемогу, але із підстраховкою. На відміну від "подвійного шансу", за нічиєї цей варіант ставки буде розрахований поверненням. Тобто не буде виграшу, але хоча б суму, якою гравець ризикував, він поверне. На це запропоновано більш високий коефіцієнт.

У будь-якому випадку, бажано знати про кожного суперника, його сильні риси і манеру гри. А в ідеалі взагалі почекати до початку партії: те, як пройде зав'язка, багато говорить про те, чим може все закінчитися.

Не варто забувати про те, що на шахи доступні довгострокові ставки - як, втім, і на інших ринках. Але тут сенсації не часті, тому ставки на те, хто в цьому турнірі з гравців-учасників зможе виграти, можуть бути стабільно прибутковими.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Світоліна програла першій ракетці Іспанії на великому турнірі в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 14:20 23
Світоліна програла першій ракетці Іспанії на великому турнірі в Мадриді

Еліна вп'яте поспіль поступилася у стартовому матчі на Madrid Open

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 25 квітня 2024, 00:08 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.