Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 14 квітня 2022, 11:12
58
0

Недоліки тенісу як предмета ставок

Гра аристократів: недоліки тенісу – які ж із них основні?

| Оновлено 14 квітня 2022, 11:12
58
0
Недоліки тенісу як предмета ставок

Теніс називають "грою аристократів". І він має стабільну популярність упродовж десятків років. Завжди і скрізь десь стукає м'ячами на кортах. І за цими протистояннями 1 на 1 (є і парний розряд, але він у рази менш популярний) стежать тисячі і навіть якщо говорити про зустрічі "великого шолома", мільйони глядачів. Причому чималий їхній відсоток при цьому розміщує ставки на результат, та інші варіанти – у лініях максимум різних котирувань. Але є й недоліки тенісу – які ж із них основні?

Іноді на матчі можна чекати дуже борг

Як правило, навіть на провідних турнірах кількість кортів обмежена. І поки той не звільниться і не буде готовий до проведення зустрічі, він не може стартувати. Це не футбол чи хокей з його чіткими регламентами початку та горезвісного "матч відбудеться за будь-якої погоди". Через клімат та інші фактори та подія, на яку Ви чекаєте, може зміститися на пару годин. А то й наступного дня.

Поєдинки можуть розтягнутися у часі

За регламентом змагань, переможцю потрібно досягти певної переваги. Якщо у футболі грають 2 тайми по 45 хвилин (з можливим продовження на стадіях плей-офф у вигляді півгодинних овертаймів і, якщо потрібно, серії пенальті), лімітований час у хокеї та баскетболі, навіть у боксі може завершитися все достроково, але не затягнутися. А ось тенісисти гратимуть годинами. Іноді навіть доводиться припиняти розіграш до наступного дня, навіть через те, що село сонце і не вистачає освітлення. Це, звичайно, створює проблеми - хочеться, щоб уже все закінчилося і була підстава отримати довгоочікувану прибуття.

Занадто багато чого залежить тільки від 1 людини

Теніс – індивідуальний вид спорту. Тут не може бути замін, як, наприклад, у футболі. Згадується класична історія з фіналу Євро-2016: на початку вирішального матчу Португалія втратила через травму свого найкращого гравця, Роналду. Кріштіану замінили, і в результаті сенсаційно обіграли у Парижі господарів-французів. У тенісі все закінчилося б відмовою спортсмена. У результаті в таких випадках "горять" навіть ставки на фаворита, якщо він банально не спроможний дограти матч.

Втім, це все ж таки окремі застереження. Загалом же теніс динамічний і цікавий, і на нього добре та зручно розміщувати парі. Не дивно, що він не втрачає своєї величезної популярності і в 21-му столітті.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.