Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Правильне харчування
| Оновлено 11 лютого 2022, 02:44
3450
0

Екстремальне схуднення та кориця з медом для схуднення

Які можуть бути наслідки

| Оновлено 11 лютого 2022, 02:44
3450
0
Екстремальне схуднення та кориця з медом для схуднення
Getty Images/Global Images Ukraine

Що краще: екстремальне схуднення чи нормальне?

Краще худнути нормально, я скептично ставлюся до геройських історій схуднення на 20-40 кілограмів за три місяці або рік, з двох причин. Перша, - тому, що мої клієнти, на курсі схуднення, скидають по 10-15 кілограмів на місяць, у нормальному режимі, без зайвих вольових зусиль та самокатування.

Друга - тому, що до такої історії схуднення, зазвичай додається історія тернистого шляху, за кількістю подоланих труднощів, співмірна з польотом на Місяць, на шатлі, зібраному в гаражі з консервних банок. Я досі не розумію, навіщо ускладнювати собі життя і вибирати складний шлях, який дає слабкі результати, замість нормального, яким пройти легше і результати вище.

До того ж у всіх екстремальних методів схуднення, неминучий відкат, з бонусом. Це коли ви набираєте все, що втратили, і ще кілька кілограмів зверху. Коли ви худнете, за розумним, то не просто скидаєте зайве, а ще й вчитеся жити за новим. Зайві кілограми – це наслідок вашого способу життя. Потрібно змінити ваш спосіб життя так, щоб скинути зайвий жир, а потім не набирати його повторно.

Як впливає кориця з медом для схуднення?

Так само, як і мед без кориці. Про мед ходять легенди, що в ньому багато вітамінів, вся таблиця Менделєєва. Складається враження, що можна тільки їсти мед і більше нічого, а організм отримуватиме всі вітаміни і взагалі буде забезпечений усіма поживними позиціями.

Згадуються трапляються античні байки, про те, що давньогрецькі олімпійські чемпіони сиділи на медовій дієті, за рахунок якої і перемагали. Але це все казки. Немає жодного продукту, який здатний забезпечити вас усім, чого потребує організм. Хоч як крути, потрібно харчуватися різноманітно.

Античні легенди були перевірені в ході досліджень на кафедрі легкої атлетики, московської академії фізичної культури та спорту ще за радянських часів. Професор, – Август Самсонович Ревзон та його колеги, зробили висновок, що ця байка не працює на практиці.

Чи можливо поєднати корицю з медом та екстремальне схуднення

Можна поєднати мед, хоч із часником, якщо вам так буде смачніше. Механізм схуднення на меді, такий самий як просто голодувати і пити воду. Але з медом трохи легше, тому що він смачний, особливо під час дикого голоду, і голодувати легше.

Кориця там грає роль загадкового інгредієнта, який має чудодійні властивості, відомі індійським бабусям, з незапам'ятних часів, але за фактом на швидкість вашого схуднення це не вплине. Об'єднати звичайно можна, про всяк випадок.

Які можуть бути наслідки

Вам буде дуже важко, їжа сниться і можливо, ви пройдете крізь це пекло і навіть схуднете на 10-20 кілограм. Якийсь час порадієте, від того, що влізли в старі штани або сукню, але потім наберете все, що втратили ще пару кілограм бонусом. Ще це дуже погано для системи травлення, адже ви зупиняєте її роботу. А там приблизно як із доменною піччю, - зупинили, треба підривати, будувати та запускати заново.

Коли ви довго голодуєте, то кишкова мікрофлора вмирає без постійного підживлення, медом її не нагодувати, потрібен повноцінний раціон. Потім ви повернетеся на нормальну їжу, вона погано перетравлюватиметься, а організм голодуватиме, на клітинному рівні, тому що мікрофлора кишечника не зможе розщеплювати їжу, без повного набору бактерій, у потрібній кількості.

Тим самим не даючи організму ряд поживних позицій - від чого у вас буде голод на клітинному рівні. Далі організм шле сигнал голоду в мозок, що обертається хронічним переїданням, від чого ви набираєте зайву вагу. Ось такий нескладний механізм змушує вас набирати зайві кілограми.

Висновки

Обхідні шляхи у всьому дають погані результати. Відразу начебто щось вийшло, але потім не виходить утримати результати, а наприкінці все гірше, ніж було. Ви думаєте, – не вистачило сили волі, дійти до кінця та утримати результати. А насправді, сила волі там ні до чого, вона б все одно закінчилася і результат був би таким же, але пізніше.

Після численних провалів приходить розуміння, що треба було одразу робити нормально. На курсі схуднення ми так і робимо. Напрочуд, майже всі, хто приходять до мене на цей курс, не сиділи на дієтах раніше, це дуже приємно, тому що їх не треба переучувати. Адже коли людина робить багато разів неправильно, а правильний алгоритм завжди у чомусь схожий на неправильний, - то дуже складно переучуватися.

І якщо сидіти, на воді з медом, то можна отримати відразу до цього прекрасного продукту, у вас він буде викликати погані спогади.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.