Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 12 лютого 2022, 09:27
11310
15

Україну в жіночому спринті представлять лише три біатлоністки

При цьому квота дозволяла нашій збірній заявити чотирьох спортсменок

| Оновлено 12 лютого 2022, 09:27
11310
15
Україну в жіночому спринті представлять лише три біатлоністки
Getty Images/Global Images Ukraine. Юлія Джима

Став відомий склад жіночої збірної України на спринтерську гонку, яка відбудеться 11 лютого в китайському Чжанцзякоу.

На особисті гонки Олімпійських ігор Україна може заявляти чотирьох спортсменок, однак у заявку потрапили лише три – Юлія Джима, Ірина Петренко та Анастасія Меркушина.

Максимальна квота не була використана через кадрові проблеми. Олена Білосюк і Дар'я Блашко перебувають на самоізоляції з позитивними тестами на коронавірус, а Валя Семеренко ледь не зомліла в індивідуальній гонці і достроково завершила виступ на Олімпіаді.

Жіноча спринтерська гонка розпочнеться об 11:00 за київським часом.

Біатлонний сезон-2021/22: розклад, анонси, трансляції, результати

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(73)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
suforza1921
Уникнути захворювання на омікрон вкрай важко, бо вірус дуже заразний, щонайменше в 8 раз за оригінальний уханьський. Хіба що повна ізоляція від контактів з людьми, наприклад безлюдний острів. Інша справа, що цей вірус викликає у гіршому випадку нежить, легке нездужання і незначне підвищення температури, яке минає максимум за день-два. А у кращому узагалі протікає безсимптомно.
Тож узагалі не розумію, на хріна ці обмеження і не допуск до змагань, якщо вірус не несе серйозної загрози іншим? Це удар нижче пояса по усьому олімпійському рухові і здоровій спортивній конкуренції.
Stardeck84
Судя по загаловкам новостей с олимпиады от спорт.юа, они очень толсто хотят намекнуть, что олимпиада проSрана и спортсменов в стране уже не осталось, потому , как спорт - не приоритетная цель для власти, им другое интересно. Очень печально всё это... И дело не том или ином президенте, а в том, что уже долгие годы спорт никому стал не нужен. Когда же поймут там наверху, что успехи в спорте - это большая часть в формировании имиджа страны и украинского народа в целом
vital
Це вже немає значення 3-4. Кількістю медалі не завоюєш. Естафета без шансів, мізерний шанс лише на якесь індивідуальне диво від Джими.
alekos59
Умоляю, сделайте сегодня перерыв для общения и прочего тр@х@ !!! Да и свои экспресс тесты пора уже иметь, или все бабло ушло чинушам на развлечения ???
antt
Напевно все-таки якщо Білосюк-Підгрушна їхала на Олімпіаду, то заради цієї гонки,
і напевно на щось там розраховувала.
А так, вийшло як вийшло.
nick07
в принципі немає жодної різниці чи лише 3 побіжать, чи всі 5, навіть якщо разом з Бринзаком і Ко - результат буде однаковий, тобто жодного
Nordenus
Да какая нафиг разница, все равно без медалей будем!
kadaad
Да какая разница? Все равно в хвосте будут.
vladimirpa12
просто просрали всё-на всю страну-три биатлонистки--это ж надо было умудриться-все то немногое-что вызывало гордость--в полном дерьме
inspekcha85
Нефиг было эту старую клячу Семеренко везти,если не была готова ...постоянно воду мутит в команде.Взбрыкнула-развернулась и уехала,забив на всех и на всё...это на что похоже?!!Демарш ,не имеющий мировых аналогов.Теперь она шлёпает открытые письма,пытается оправдать свой позорный выбрык....