Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 лютого 2022, 02:49
5080
62

Металіст здобув вольову перемогу над Вересом у Winter Cup 2022

Тепер доля головного призу турніру вирішиться у поєдинку харків'ян та «Полісся»

| Оновлено 09 лютого 2022, 02:49
5080
62
Металіст здобув вольову перемогу над Вересом у Winter Cup 2022
ФК Металіст

Зважаючи на те, що напередодні футболісти «Полісся» здобули другу перемогу в турнірі та набрали 5 очок, і «Металісту», і особливо «Вересу» треба було вигравати, щоб сподіватися на підсумкове перше місце. Можливо тому суперники діяли у першому таймі обережно з огляду на свої ворота.

До перерви можна згадати лише два по-справжньому гольові моменти, причому біля обох воріт. Так, на 11-й хвилині Пейшото мало не покарав Кічака за те, що той далеко вийшов із воріт. Бразилець навісним ударом хотів вразити ціль, але м'яч полетів трохи вище за поперечину. А на 35-й хвилині Панасенко опинився перед воротами Рибака, але в ближньому бою не зумів переграти голкіпера.

На початку другого тайму на 52-й хвилині «Верес» відкрив рахунок. Маргарян зліва зробив чудову передачу на лінію воротарського майданчика, де Солдат випередив захисника та головою направив м'яч у сітку воріт. Але буквально за три хвилини той самий Солдат помилився, віддаючи м'яч воротареві. Кічак не зумів м'яч впіймати і той залетів у ворота.
А вирішальний гол на 69-й з пенальті забив Балулі. Перед цим Кучеров штовхнув Підлєпенця в своєму штрафному майданчику і турецький арбітр без вагань вказав на точку.

Незважаючи на всі старані «Вереса» відігратися, більше голів у матчі не було. Тепер «Металіст» та «Полісся» мають по 5 очок і все вирішиться в їхньому очному протистоянні 11 лютого.

Турнір «Winter Cup 2022»

«Металіст» (Харків) – «Верес» (Рівне) – 2:1

Солдат (55, у ворота), Балулі (69, пен.) - Солдат (52)

«Металіст»: Рибак, Ріаскос, Мізюк, Федорів (Порох, 46), Горбунов, Сарапій, Демченко (Танківський, 58), Касарес (Траоре, 46, Підлепенець, 62), Балулі (Чідомере, 87), Харріс, Пейшото (Давід та Ора, 46)

«Верес»: Кичак, Маргарян, Гончаренко, Мірошник, Солдат, Кучеров (Гечев, 75), Крейда (Петько, 75), Г.Пасіч, Панасенко (Гайдучек, 75), Дахновський (Сергійчук, 75), Шестаков (Полулях, 75)

Суддя: Батахем Талак (Туреччина)

Стадіон: Белек (Туреччина)

МЕТАЛІСТ - ВЕРЕС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

69’
ГОЛ ! З пенальті забив Фарес Балулі (Металіст).
55’
ГОЛ ! Автогол забив Ігор Солдат (Верес).
52’
ГОЛ ! М'яч забив Ігор Солдат (Верес).
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 62
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Володимир Ляшенко
Молодці! Показали характер, і в матчі з Чорноморцем, і в сьогоднішньому.
Тепер 11го харків'яни просто зобов'язані вигравати цей кубок. Як прелюдію до виграшу Кубку України і поверненню в єврокубки вже цього року.
24586marrr
Да же в этом ничего по большому счету, как просто развлечение, турнире нашлись свои сторонники большого заговора)) Уже повылазили с коментариями Судей купили, игроков подкупили, ветер уговорили дуть в нужную сторону.....
Всеволод Фомичев
Отличный турнир. Интересно смотрится.
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Etana
Игра конечно сырая. У обоих команд. Но на то они и сборы.
Burevestnik
смотрел минут 20-25 первого тайма.
Металл выглядел намного сильнее, солиднее ...
Вересу, может, не хватало сыгранности. Но вратарь у Вереса дно.
В первом тайме он не смог остановить пас от защитника и упустил мяч за пределы поля. Хорошо, что не в ворота.
UkrainianUPL
Очень классный турнир, жалко что мало команд с деньгами которые смогли бы подсобить турниру и развивать его. Спасибо Полесью и Металлисту чьи президенты как и Ринат Леонидович любят футбол. Теперь по играм. Очень жаль что в Турции нашли такого ужасного поля стадион, команды уровня Вереса и Полесья у себя в колхозах научились играть на таких полях. Сейчас в Харьков приехали футболисты с техническими харрактеристиками и играть на таких пастбищах они не привыкли, в Одессу приехали ребята которые играли в Европе и не знают что такое месиво. Но все равно сейчас можно уже наблюдать следующее. Верес команда не УПЛ, Черноморец строится и будет команда образца 2013, Полесье с вливанием уважаемого человека так же будет на уровне, а вот Верес.... Ну это как Закарпатье или Говерла будут лифтами. За Металлист уже не говорю, потому если такая трансферная политика продолжится у Динамо то 3го места даже Киевлянам не видать. Так что наш футбол ребята развивается, нужно больше щедрых владельцев и будет наша УПЛ как и раньше а то еще круче. СЛава Украине!
OFICϟAL SPORTSㅤ
Металлист уже натягивает команды упл,через год будут насиловать всякие дыряво
Володимир Ляшенко
Давайте, динамокіпріоти, помечтайте про 8-9 місце МХ. Це вам так хочеться, але повірте, так не буде. Металіст вже зараз (ще не на 100% укомплектованим і не зіграним під УПЛ) лущить як горішки усі команди "вишки", які їм попадаються. Що ви заспіваєте 3 березня, коли жовто-сині виб'ють з кубка вашу підстилку?
Ivan Vismutenko
Жёлтые победили черноватых и между собой разыграют приз. Но если победу Металлиста как то предвидел, то второе место Полесья - нет.)
xvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
aleks19826
Кичак - лучший воротник в Украине. В сборную чувака!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
fasad
Метал в УПЛ цим складом максимум 8-9 місце.Сьогодні він ніякий……
aleks19826
Кичак - лучший воротник в Украине. В сборную чувака!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
___FunnyCat
Заметьте два душевнобольных бота Закарпатфан ( Ukranian UPL и Володимери Ляшенко ( WaDo)
Пытаются от лица Металлиста писать гадости на Динамо , чтобы получить ответку и потом визжать « в Киеве не любят Металлист»
——
Так вот я так скажу , в Киеве рады любой хорошей команде , ну кроме шахтёра конечно( хотя они и не хорошая). А харьковчанам на этом сайте стоит задуматься , кто вокруг их команды создаёт токсичный шлейф
xvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
___FunnyCat
ВаДо Ляшенко , ты куда пропал ?
fasad
Пенальті лівий.
agins
Левый пенальти. игрок металиста сам сделала шах от мяча в сторону игрока вереса... Кто судил?
sundyk
где карнавал епт?